Χανιά | Επικίνδυνο ετοιμόρροπο κτήριο στη Χαλέπα – Ξεκόλλησαν τούβλα και έπεσαν στον δρόμο | Photos

χανιά-επικίνδυνο-ετοιμόρροπο-κτήριο-1623241

Έτοιμο να καταρρεύσει είνα ένα κτήριο στην οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Χαλέπα.

Προφανώς λόγω των έντονων ανέμων που έπνεαν χθες στα Χανιά, το κτήριο δεν άντεξε το ανελέητο «σφυροκόπημα» με αποτέλεσμα κομμάτια από πέτρες και τούβλα να αποκολληθούν και να πέσουν στο πεζοδρόμιο.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, το κτήριο βρίσκεται σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση προκαλώντας πρόβλημα για την ασφάλεια των πολιτών που περνάνε από το σημείο.

Κρίνεται επιτακτική η άμεση παρέμβαση των αρχών για την προστασία των πολιτών, ειδικά αν η κακοκαιρία συνεχίσει, προκειμένου να μη δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα αλλά και να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Επικίνδυνο ετοιμόρροπο κτήριο στη Χαλέπα – Ξεκόλλησαν τούβλα και έπεσαν στον δρόμο | Photos

  1. Με την ευκαιρία ας πιάσουμε την ονοματοδοσία των δρόμων.
    Υπάρχουν αναρίθμητα αξιόλογα πρόσωπα στην Ελλάδα που μπορούν να τιμηθούν δίνοντας το όνομα τους σε οδούς. Αντί αυτού ονομάζουν οδούς με ονόματα προδοτών και τύπων που έχουν βλάψει την χώρα . Δύο παραδείγματα: η Ακρωτηρίου έγινε Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, και Δημοκρατίας έγινε Ανδρέα Παπανδρέου.

  2. Ακριβώς η ίδια εικόνα με το προτεκτοράτο-αποικία που ζούμε.Μόνο που τα τούβλα έχουν πέσει ήδη στα κεφάλια μας και συνεχίζουν να πέφτουν…
    Υ.Γ.ο Νίκος παραπάνω,έχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook