Χανιά | Επίδειξη μηχανοκίνητων οχημάτων για την στήριξη του ΚΗΦΑΜΕΑ | Photos + Video

χανιά-επίδειξη-μηχανοκίνητων-οχημάτ-1413071

Μηχανοκίνητα οχήματα κάθε κατηγορίας θαύμασαν όσοι βρέθηκαν στην πίστα καρτ στο Βαρύπετρο, στα Χανιά.

Η επίδειξη των οχημάτων έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την στήριξη του ΚΗΦΑΜΕΑ Χανίων.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Χανίων Στέλιος Μιχαηλάκης, ο αντιπρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Αυτοκινήτων Χανίων Σταμάτης Φουντουλάκης αλλά και η προϊσταμένη του ΚΗΦΑΜΕΑ Αγγελική Καπλανόδου, οι οποίοι μίλησαν στο zarpanews.gr.

«Το ΚΗΦΑΜΕΑ είναι από τις καλύτερες δομές στην Ελλάδα αλλά θέλει και αυτό την υποστήριξή του αλλά και πάλι αυτό εμπράκτως οι Χανιώτες το δείχνουν» τόνισε ο Αντιδήμαρχος Χανίων, Στέλιος Μιχαηλάκης.

«Σήμερα εδώ βρίσκονται αυτοκίνητα drift, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και απλά αυτοκίνητα, τα οποία δίνουν ένα συμβολικό ποσό για να μπουν στην πίστα και να μαζέψουμε όσα χρήματα μπορούμε για να τα δώσουμε στο ίδρυμα»είπε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος του ΑΣΑ Χανίων», Σταμάτης Φουντουλάκης.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για την στήριξή τους, που βοήθησαν να μαζευτούν χρήματα για τα παιδιά μας», είπε η προϊσταμένη του ΚΗΦΑΜΕΑ, Αγγελική Καπλανόδου.

Δείτε βίντεο και δηλώσεις από την φιλανθρωπική εκδήλωση:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook