Χανιά | Επέστρεψε το ρεύμα στις περισσότερες περιοχές – Ποιοι θα δουν «φως» από αύριο

χανιά-επέστρεψε-το-ρεύμα-στις-περισσό-819108

Με γρήγορους ρυθμούς αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση στις περισσότερες περιοχές του νομού Χανίων.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Πλοκαμάκη, τομεάρχη δικτύου του ΔΕΕΔΗΕ στα Χανιά, ο οποίος επικοινώνησε με το zarpanews.gr, με τον καιρό σύμμαχο σήμερα, ήταν δυνατή η αποκατάσταση σημαντικών βλαβών σε περιοχές που είχαν πληγεί και μείνει για μεγάλο διάστημα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Όσον αφορά την πόλη, τα προβλήματα σε όλες τις περιοχές των προαστίων, όπως το Δαράτσο και τα Κουνουπιδιανά που δεν είχαν ρεύμα, έχουν αποκατασταθεί.

Μεταξύ άλλων, το ρεύμα έχει επιστρέψει στην περιοχή του Σελίνου, στην Κίσσαμο και σε Βουκολιές, Ακρωτήρι και Βατόλακκο.

Πλέον, το πρόβλημα αντιμετωπίζεται στο τμήμα Αλικιανός, Φουρνές, Σκινές, Θέρισο, Μεσκλά, Σέμπρωνας, αφού η καταστροφή στο δίκτυο είναι ανυπολόγιστη. Τουλάχιστον 20(!) στύλοι έχουν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά και χρειάζονται αντικατάσταση.

Όλο το βάρος «πέφτει» στις περιοχές αυτές, με τις προβλέψεις ωστόσο να μην είναι αισιόδοξες, προμηνύοντας οτι ούτε σήμερα θα είναι δυνατή η ηλεκτροδότησή τους, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των συνεργείων που είχαν να αντιμετωπίσουν από χείμαρρους, μέχρι κλειστούς δρόμους, πεσμένες γέφυρες, ως και… κεραυνούς για να επιτελέσουν το έργο τους.

Πρέπει να σημειωθεί οτι έχει έρθει στα Χανιά ο Α. Δασκαλάκης, ο Διευθυντής της Περιφέρειας Νησιών του ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να έχει προσωπική επαφή με το συντονισμό των επιχειρήσεων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook