Χανιά | Έπεσε σε λακκούβα στο κέντρο της πόλης και ετοιμάζει μηνύσεις προς τον Δήμο Χανίων | Photos

χανιά-έπεσε-σε-λακκούβα-στο-κέντρο-της-811844

Την… εμπειρία της λακκούβας στο «ηφαιστειακό» πλέον οδικό δίκτυο του Δήμου Χανίων, δοκίμασε το βράδυ της Δευτέρας, ο γνωστός οδοντίατρος, Πέτρος Θεοδωράκης, του οποίου το όχημα ακινητοποιήθηκε στην οδό Σφακίων.

Το συμβάν γνωστοποίησε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, σημειώνοντας πως προτίθεται να κινηθεί νομικά εναντίον του Δήμου:

«Απόψε. Σχολάω και λέω να πάω σπίτι μου μετά από 12 ώρες εργασίας. Περνάω από την Σφακίων! Στο κέντρο της πόλης μας. Λάκκος κανονικός! Ευτυχώς δεν έτρεχα!! Ήθελα και να ήξερα. Κανείς από τους εκατοντάδες δημοτικούς συμβούλους που μας ζητάνε την ψήφο μας, δεν περνάει από εκεί? Και από άλλα σημεία της πόλης εννοείται! Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά, όχι για την αποζημίωση, αλλά για να δω πόσο εύκολα μπορεί ο δημότης να βρει το δίκιο του! Έρχονται οι εκλογές!» γράφει χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι το μετά τις έντονες νεροποντές οι λακκούβες ακόμα σε πολύ κεντρικούς δρόμους των Χανίων, προκαλούν σε καθημερινή βάση μικρο-ατυχήματα σε οδηγούς, πολλοί από τους οποίους πλέον διεκδικούν αποζημιώσεις.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Χανιά | Έπεσε σε λακκούβα στο κέντρο της πόλης και ετοιμάζει μηνύσεις προς τον Δήμο Χανίων | Photos

  1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΥΜΑ ΤΟΝ ΛΑΚΟΥΒΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ. ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  2. Αααα καλά…!!
    Θα σας στείλω φωρογραφίες να δείτε πως έχουν κλείσει ένα χαντάκι από νερόπαρμα, από της 15 του Δεκέμβρη 2018, και μετά από δέκα κλήσεις στο αρμόδιο γραφείο του Δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook