Χανιά | Έπεσε ο στύλος του ΟΤΕ στην αυλή του – Δείτε πότε θα τον απομακρύνουν!

χανιά-έπεσε-ο-στύλος-του-οτε-στην-αυλή-1107411

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία ολόκληρα χρόνια ο Νεκτάριος Τζατζιμάκης έλεγε στους τεχνικούς που πήγαιναν να διορθώσουν βλάβες του ΟΤΕ στην Αγία Ρουμέλη στα Σφακιά, ότι ο στύλος που βρίσκεται μέσα στην αυλή του είναι έτοιμος να πέσει και η απάντηση ήταν «θα το δούμε».

Αποτέλεσμα; Ο στύλος τελικώς έπεσε πριν από δύο ημέρες όπως φαίνεται στα πλάνα και τις φωτογραφίες του zarpanews.gr και τα καλώδια κρέμονται μέσα και έξω από την αυλή.

«Αναγκαστήκαμε να φύγουμε με την οικογένεια μου από το σπίτι γιατί τα καλώδια κρέμονται πάνω από τα κεφάλια των παιδιών, είπε στο zarpanews.gr ο Νεκτάριος Τζατζιμάκης ο οποίος τόνισε επίσης την έκπληξη των τουριστών οι οποίοι βγαίνουν από το φαράγγι και βλέπουν αυτήν την εικόνα» καθώς το σπίτι του βρίσκεται στην έξοδο του Εθνικού Δρυμού  της Σαμαριάς.

Σε επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον ΟΤΕ πήρε την απάντηση πως επειδή δεν υπάρχει οδική σύνδεση με την Αγία Ρουμέλη, θα χρειαστούν 15-20 μέρες μέχρι να πάει ο εργολάβος να απομακρύνει τον στύλο και να αποκαταστήσει και τη βλάβη, καθώς έχει κοπεί και το τηλέφωνο στα σπίτια της γειτονιάς.

Το zarpanews.gr επικοινώνησε με τον προϊστάμενο του τμήματος βλαβών ΟΤΕ, Γιώργο Μαρακάκη, και έλαβε την απάντηση ότι η διαδικασία καθυστερεί επειδή ο κ. Τζατζιμάκης δεν θέλει να κάνει έγγραφη αίτηση για το περιστατικό:

«Ο ιδιοκτήτης πρέπει να κάνει αίτηση μετατόπισης, κάτι που απαιτείται από τον νόμο, αλλά αυτός αρνείται. Όπως και να έχει πρέπει να προχωρήσει εγγράφως το ζήτημα, γιατί για να κουνήσουμε τον στύλο, χρειάζεται να πληρώσουμε εργολάβο, για να πληρώσουμε εργολάβο χρειάζεται να υπάρχει κάποια αιτία και για να υπάρχει η αιτία, χρειαζόμαστε μια αίτηση. Είπαμε στον άνθρωπο να τη στείλει με φαξ, με μαιλ, δεν χρειάζεται να έρθει στα Χανιά από την Αγία Ρουμέλη, αλλά αυτός δεν ήθελε να κάνει ούτε αυτό. Εμείς θα το φτιάξουμε πάντως, συγχρόνως με τη Γαύδο, αλλά δεν μπορώ να σας πω από σήμερα ποια θα είναι αυτή η μέρα» δήλωσε ο κ. Μαρακάκης.

zarpanews.gr – Ευτυχία Πενταράκη

 

 

2 thoughts on “Χανιά | Έπεσε ο στύλος του ΟΤΕ στην αυλή του – Δείτε πότε θα τον απομακρύνουν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook