Χανιά | «Έπεσε» η αυλαία για τις Πανελλαδικές στα Γενικά Λύκεια: Πώς σχολιάζουν μαθητές τα σημερινά θέματα – Τι συμβουλεύουν αυτούς που προετοιμάζονται | Videos + Photos

χανιά-έπεσε-η-αυλαία-για-τις-πανελλα-1463316

Έπεσε η αυλαία σήμερα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων.

Το zarpanews.gr βρέθηκε στο 3ο Γενικό Λύκειο Χανίων και συνομίλησε με τους μαθητές, οι οποίοι εξετάστηκαν σήμερα στα μαθήματα της Ιστορίας, της Φυσικής και της Οικονομίας.

Αρκετά, ανακουφισμένοι και με τις καλοκαιρινές διακοπές προ των πυλών, κάποιοι από αυτούς δίνουν και συμβουλές στους μαθητές που προετοιμάζονται να μπουν στη μάχη των Πανελλαδικών την επόμενη σχολική χρονιά.

Απλά βρήκε τα σημερινά θέματα της Οικονομίας, ο Δημήτρης με τις ασκήσεις να χαρακτηρίζονται εύκολες. Για κάποιον που προετοιμάζεται να δώσει του χρόνου, τον συμβούλευσε να προσέξει τη θεωρία, μαζί με μια πιο… πρωτότυπη συμβουλή.

Ο Νίκος εξετάστηκε στο μάθημα της Φυσικής. Βρήκε τα σημερινά θέματα αρκετά απαιτητικά, για καλά προετοιμασμένους μαθητές. Είναι αισιόδοξος με την απόδοσή του σήμερα, αλλά και συνολικά.

Ο Λευτέρης βρήκε εύκολα τα θέματα της Φυσικής και θεωρεί ότι κάποιος που είναι διαβασμένος θα γράψει. Είναι αισιόδοξος με το συνολικό αποτέλεσμα και πιστεύει ότι θα μπει στη σχολή της επιλογής του.

Η Μαριάννα εξετάστηκε κι η ίδια στην Φυσική και βρήκε μέτριας δυσκολίας τα θέματα. Βρήκε δύσκολο και περισσότερο απαιτητικό το θέμα Δ. Είναι αισιόδοξη και θεωρεί ότι είναι κοντά στο στόχο της. Συμβουλεύει όσους προετοιμάζονται να είναι προσηλωμένοι στον στόχο τους.

Ευκολότερα από το αναμενόμενο αλλά απαιτητικά βρήκε ο Χάρης τα σημερινά θέματα στη Φυσικής, ενώ είναι αρκετά ευχαριστημένος με τη δική του απόδοση. Δίνοντας συμβουλή στους επόμενους υποψήφιους, τους συνιστά να είναι εξοπλισμένοι με υπομονή.

Aπαιτητικά και πιο δύσκολα από άλλες χρονιές βρήκε ο Γιώργος τα θέματα της Φυσικής θεωρώντας πως κάποιος μαθητής που δεν είχε διαβάσει δύσκολα θα έγραφε.

Τέλος, ο Δημήτρης από τη μεριά του βρήκε βατά τα θέματα της Οικονομίας και δυσκολεύτηκε λίγο στο Γ θέμα. Έχει δώσει δύο φορές  και συμβουλεύει όσους προετοιμάζονται να διαβάζουν από την αρχή, συστηματικά.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook