Χανιά | «Επέλεξε τη δραστηριότητα που σου ταιριάζει…» – Ξεκινούν οι δράσεις του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου

χανιά-επέλεξε-τη-δραστηριότητα-που-σ-1524477

Εκ του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ευχαρίστως ανακοινώνεται η έναρξη δράσεων του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου για το νέο έτος.

Α. ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ

Στην προσπάθεια έμπρακτης στήριξης της μαθητιώσας νεολαίας της ευρύτερης περιοχής λειτουργούν Φροντιστήρια για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, με έμπειρους εκπαιδευτικούς.

Β. ΩΔΕΙΟ ΙΜΚΣ

Οργανωμένο Ωδείο με έμπειρους και καταξιωμένους διδασκάλους, μουσικούς υπό την καθοδήγηση Καλλιτεχνικού Διευθυντή, (Καστρινάκης Ιωάννης) με σπουδές και πτυχία αναγνωρισμένα από το Κράτος. Λειτουργούν Σχολές: Βυζαντινής Μουσικής, Κλασικής και Μοντέρνας Μουσικής: Πιάνο, Κλασικό Βιολί, Κλασική Κιθάρα, Αρμόνιο· Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής: Βιολί, Λύρα, Λαούτο, Μπουζούκι, Ούτι. Μουσικής Προπαιδείας (Ηλικίες 4-7 ετών), Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας. Σχολή Χορωδιών: Βυζαντινή- Παραδοσιακή, Έντεχνη, Παιδική, Εφηβική. Συμμετοχή σε Συναυλίες και Μουσικά Σύνολα.

Γ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Η/Υ

Πλήρες οργανωμένο, πιστοποιημένο εργαστήριο, Κέντρο εκμάθησης Η/Υ. Η εκπαίδευση και οι εξετάσεις γίνονται στο Κέντρο μας, με σύγχρονο εξοπλισμό και καθορισμένη δομή. Κατόπιν επιτυχών εξετάσεων ο μαθητής αποκτά Πτυχία εγκεκριμένα από τον ΕΟΠΠΕΠ και αναγνωρισμένα από τον Α.Σ.Ε.Π.

Δ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

Χρησιμοποιώντας την Ρομποτική οι μαθητές εξοικειώνονται με τις επιστήμες και επιτυγχάνεται η ανάπτυξη σύγχρονων δεξιοτήτων. Αναπτύσσεται επίσης η ομαδικότητα και η συνεργασία. Διδάσκει πιστοποιημένος Καθηγητής Ρομποτικής. (κ. Στέλιος Μανιουδάκης)

Ε. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ

Το Τσατσαρωνάκειο σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου διοργανώνουν μαθήματα Σκακιού τα οποία γίνονται δυο φορές την εβδομάδα, από 1,5 ώρα. Χρέη επικεφαλή προπονητή κ. Γιώργος Μυλωνάκης.

ΣΤ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ

Μαθήματα ψηφιδωτού υπό την επίβλεψη διακεκριμένου καθηγητή ψηφιδωτού. (κ. Ρουκούδης Εμμανουήλ). Οι μαθητές εκθέτουν τα έργα τους σε εκθέσεις που διοργανώνει το Τσατσαρωνάκειο.

Ζ. ΣΧΟΛΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Η Σχολή στεγάζεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Διδάσκει η έμπειρη και καταξιωμένη Αγιογράφος κ. Κωνσταντίνα Στεφανάκη, συνεργάτιδα της ΟΑΚ.

Πληροφορίες – Εγγραφές:

Καθημερινά: από 14.00 μ.μ έως 21.00 μ.μ.

Υπεύθυνος: κ. Αριστοτέλης Ξανθουδάκης

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook