Χανιά | Επανασύνδεση και περισσότερες δόσεις ζήτησαν για το κομμένο ρεύμα στην φοιτήτρια – Διαμαρτυρία στον ΔΕΔΔΗΕ | Photos + Video

χανιά-επανασύνδεση-και-περισσότερες-1451626

Κινητοποίηση διαμαρτυρίας έξω τα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ στα Χανιά πραγματοποίησαν το πρωί μέλη του Σωματείου Επισιτισμού Χανίων από κοινού με φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, διεκδικώντας άμεση επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος που κόπηκε στο σπίτι της φοιτήτριας (δείτε ΕΔΩ.) και εργαζόμενης στην εστίαση, εξαιτίας αδυναμίας πληρωμής του ποσού των 315 ευρώ.

Η νεαρή φοιτήτρια, η οποία αδυνατεί να πληρώσει το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος στον ιδιώτη πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, μέσω του σωματείου στο οποίο ανήκει, ζητά περισσότερες δόσεις πληρωμής, προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις οικονομικές της υποχρεώσεις, αφού η εταιρεία το καλύτερο που μπορεί να κάνει για εκείνη, είναι ένας διακανονισμός που περιλαμβάνει τρεις δόσεις, των 100 περίπου ευρώ η καθεμία.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Σωματείου Επισιτισμού – Τουρισμού Σήφης Αποστολάκης, επειδή ο ιδιώτης πάροχος δεν διαθέτει γραφείο στα Χανιά, συναντήθηκε με τον υπεύθυνο του ΔΕΔΔΗΕ ενώ συνομίλησε επίσης τηλεφωνικά με τον Διευθυντή Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικού Ρεύματος Πανελλαδικά, και στη συνέχεια με τον ιδιώτη πάροχο, προκειμένου να βρεθεί άμεσα λύση που θα ανακουφίσει οικονομικά την 24χρονη φοιτήτρια. Ωστόσο, το σωματείο που υποστηρίζει την εργαζόμενη φοιτήτρια, τονίζει πως η λύση των τριών δόσεων δεν εξυπηρετεί, αφού είναι πολύ δύσκολο στις μέρες μας να καλυφθούν όλες οι υποχρεώσεις και πόσο μάλλον από μια κοπέλα που σπουδάζει σε ξένο τόπο.

Την στήριξή και την συμπαράστασή τους στη συμφοιτήτριά τους, έδειξαν με την παρουσία τους φοιτητές του  Πολυτεχνείου Κρήτης. Ο Κώστας Αποστόλου, μέλος του ΔΣ Ενιαίου Συλλόγου φοιτητών και Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης, τόνισε τους λόγους για τους οποίους ένας φοιτητής δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στις υποχρεώσεις του και δήλωσε πως όσοι φοιτητές αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα να απευθύνονται χωρίς δισταγμό στον σύλλογό τους.

Δείτε όσα δήλωσαν για το θέμα ο πρόεδρος του Σωματείου Επισιτισμού – Τουρισμού Σήφης Αποστολάκης αλλά και ο εκπρόσωπος των φοιτητών Κώστας Αποστόλου:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook