Χανιά | Εντυπωσιασμένοι από το Ενετικό Λιμάνι οι καλεσμένοι της Ντόρας Μπακογιάννη από το Συμβούλιο της Ευρώπης | Photos

Στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής οι αντιπρόσωποι των ευρωπαϊκών κρατών στο Συμβούλιο της Ευρώπης, που θα συμμετάσχουν τη Δευτέρα στη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπή του οργάνου.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν στο Ενετικό Λιμάνι, το οποίο απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο.

Την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ουσιαστικά έφερε τη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης στα Χανιά, και τους επισήμους υποδέχθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής και η σύζυγός του Τζίνα Παυλάκη – Καλογερή.

Παρόντες ήταν ακόμα ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μάλιστα καθόταν ακριβώς απέναντι από τον “άσπονδο φίλο” του, Ευάγγελο Βενιζέλο. Ακόμα, πρώην υπουργοί, όπως ο Θεόδωρος Ρουσσόπουλος και ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Τους επισκέπτες περίμεναν θαλασσινές νοστιμιές στην ψαροταβέρνα “Τα Νεώρια” που είναι γνωστή όχι μόνο για το φαγητό, αλλά και για την προτίμηση που της δείχνουν προσωπικότητες από τον πολιτικό, τον επιχειρηματικό και τον καλλιτεχνικό χώρο. zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έλληνα συντοπίτη, καμαρώστε τους ένα ένα, αυτοί είναι που κουμαντάρουνε τη ζωή σου και το μέλλον των παιδιών σου ! Ούτε ένας δεν έχει κολλήσει ένα ένσημο στη ζωή του γιατί έχουν εσένα και κολλάς για αυτους, ούτε ένας δεν έχει δουλέψει στη ζωή του πραγματική δουλειά γιατί έχουν εσενα που δουλεύεις για αυτούς ! Προσωπικά δεν θα τους εμπιστευόμουνα ούτε τα σκουπίδια μου να πετάξουν. Πρώτη φορά βλέπω τόσα λαμόγια στο μαγαζί αυτό και πρώτη φορά βλέπω τόσο άχρηστους ανθρώπους σε μια παρέα ! Παρεπιπτόντως, εσείς πληρώσατε τον αγλέορα που φάγανε !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ