Χανιά | Εντυπωσιακός φωτισμός στα κτήρια των Νεωρίων | Photos

χανιά-εντυπωσιακός-φωτισμός-στα-κτήρ-1070167

Εντυπωσιακές εικόνες επιφύλασσε εχθές το βράδυ ο Δήμος Χανίων για τους δημότες που κατέβηκαν για βόλτα στο λιμάνι, αφού τα κτήρια των Νεωρίων φωτίζονταν με διάφορα χρώματα.

Όπως διαπιστώνεται και από τις φωτογραφίες του Φίλιππου Τσαγάκη, ο φωτισμός είναι εναλλασσόμενος, επιτρέποντας στους Χανιώτες να απολαύσουν τα ενετικά μνημεία σε πολλούς χρωματισμούς, με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Γιάννης Γιαννακάκη, να ενημερώνει οτι η ενέργεια έγινε στο πλαίσιο της σημερινής επίσκεψης της υπουργού Πολιτισμού στα Χανιά για την προγραμματική σύμβαση μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού, Περιφέρειας Κρήτης, Πολυτεχνείου Κρήτης και Δήμου Χανίων για την ανάδειξη των Νεωρίων. 

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Εντυπωσιακός φωτισμός στα κτήρια των Νεωρίων | Photos

  1. Μπορεί όντως αυτός ο φωτισμός να δημιουργεί μια φαντασμαγορική εικόνα που δεν δένει καθόλου όμως με το υπόλοιπο όποιο «χρώμα»έχει διατηρηθεί έως τώρα στο Παλιό Ενετικό Λιμάνι των Χανίων! Με το μισό Λιμάνι να παραμένει κλειστό ελλείψει τουριστών…δεν δένει και τόσο η μετατροπή του υπόλοιπου σε…Κάννες!! Κίτς και γραφικότητα δεν έκαναν ποτέ «παρέα»άλλωστε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook