Χανιά | Ένταση στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο – Συμπλοκές και ρίψη φωτοβολίδων στην Πλατεία Αγοράς | Photos

Επεισοδιακή ήταν η φετινή πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Χανιά,, όπου είχαμε ένταση  συμπλοκές μεταξύ αντιεξουσιαστών-ΜΑΤ στην Πλατεία Αγοράς.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής, έξω από το ξενοδοχείο “Κύδων”, στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, ομάδα αντιεξουσιαστών πέταξε φωτοβολίδες και μπουκάλια εναντίον των αστυνομικών των ΜΑΤ.

Ακολούθησαν μικρής έκτασης επεισόδια, καθώς οι δυνάμεις της αστυνομίας απώθησαν στη συνέχεια την ομάδα αντιεξουσιαστών στα στενά της Παλιάς Πόλης.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα είχε κλείσει προληπτικά ο δρόμος μπροστά από την Αγορά, με την κυκλοφορία εκτρέπεται μέσω της Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ λίγο πριν τις 21.00 η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε κανονικά.

zarpanews.gr

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια χαρά ήταν η πορεία και αυτό που αναφέρετε ως “επεισόδια μικρής έκτασης” ήταν στην κυριολεξία μηδενικής έκτασης. Απλώς έπρεπε η αστυνομία να βγάλει μεροκάματο και να προσφέρει και κανένα πιασάρικο τίτλο στα ΜΜΕ για να συντηρείται ο φόβος και η σιωπή των αμνών.

  2. […] Επεισοδιακή ήταν η φετινή πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Χανιά,, όπου είχαμε ένταση  συμπλοκές μεταξύ αντιεξουσιαστών-ΜΑΤ στην Πλατεία Αγοράς, σύμφωνα με το zarpanews.gr. […]

  3. Ανεπίτρεπτη η ρήψη δακρυγόνων σε κεντρικά σημεία της πόλης και συγκεκριμενα δίπλα από την πλατεία αγοράς! Υπάρχουν και παιδιά στους δρόμους και μωρά και γυναίκες έγκυες και άνθρωποι με αναπνευστικά προβλήματα! Ας υπήρχε ένας υπεύθυνος της αστυνομίας, μονο ένας, σε εκείνο το σημείο να ειδοποιεί τους ανθρώπους να αλλάζουν δρομο, αφού ήταν τόσο απαραίτητη πια αυτή η ενέργεια! Έβλεπα ανθρώπους ηλικιωμένους να εισπνέουν ατό το πράγμα, μην ξέροντας τι είναι, επειδή απλά οι άνθρωποι περνούσαν από εκεί και αισθάνθηκα πραγματικά ντροπή! Ενσυναίσθηση και ευαισθησία! Ας υπάρχει τουλάχιστον μέρες που είναι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ