Χανιά | Ένταση και νεύρα στα ΕΛΤΑ – Χανιώτες «έφαγαν πόρτα» από υπάλληλο του Ταχυδρομείου | Photos

χανιά-ένταση-και-νεύρα-στα-ελτα-χανι-964105

Ένταση και εκνευρισμός επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής έξω από τα ΕΛΤΑ Χανίων.

Χανιώτες που βρέθηκαν λίγο πριν τις 18.00 στο Ταχυδρομείο για να διεκπεραιώσουν ταχυδρομικές τους υποθέσεις, «έφαγαν πόρτα», από εργαζόμενο των ΕΛΤΑ, που δεν τους άφησε να μπούνε. Όπως τους εξήγησε υπήρχε απόφαση από τα κεντρικά να κλείσουν νωρίτερα το κατάστημα από το κανονικό ωράριο, λόγω της επικείμενης πορείας στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Οι Χανιώτες βλέποντας όμως ότι στα ΕΛΤΑ ήταν ακόμη κόσμος, στην προσπάθειά τους να εξυπηρετηθούν κι αυτοί που περίμεναν με δέματα στα χέρια, άρχισαν να διαμαρτύρονται με πρωτοστάτη έναν ηλικιωμένο, ο οποίος ήταν ανάγκη να εισπράξει χρήματα και απειλούσε ότι θα καλέσει την αστυνομία.

Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο μετέβησαν πράγματι άνδρες της Αστυνομίας οι οποίοι ειδοποιήθηκαν, αλλά τελικά μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις του υπαλλήλου των ΕΛΤΑ, τα πνεύματα ηρέμησαν και ο κόσμος αποχώρησε.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Ένταση και νεύρα στα ΕΛΤΑ – Χανιώτες «έφαγαν πόρτα» από υπάλληλο του Ταχυδρομείου | Photos

  1. η πολεοδομία σήμερα Παρασκευή στις 12.20 μ.μ. γιατί δε δούλευε; οι υπάλληλοι έλεγαν ότι τους έδωσε άδεια ο αντιδήμαρχος λόγω της ονομαστικής του εορτής. κάντε ρεπορτάζ και θα δείτε. Εν τω μεταξυ όλες οι διευθύνσεις του δήμου Χανίων κλείνουν 21.11 ( πολιούχος πόλεως Χανίων) ασχέτως που βρίσκονται.
    Και κάποιοι χάναμε προθεσμίες….

    Συγχαρητήρια κ. Χαζιράκη που ταλαιπωρείτε τον κόσμο για να κάνετε προφανώς τον καλό στους υπαλλήλους και πλάκα σε εμάς. κακόγουστη….Κακά ξεκινήσατε….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook