Χανιά | Εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης το έργο ύδρευσης στον Πλάτανο Κισσάμου – Τι θα κατασκευάσουν

χανιά-εντάχθηκε-στο-ταμείο-ανάκαμψης-1534652

Εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης η πρόταση του δήμου Κισσάμου με τίτλο «Έργα ενίσχυσης της ύδρευσης στην Τ.Κ. Πλατάνου Δήμου Κισσάμου», συνολικού προϋπολογισμού 704.000€.

Με την συγκεκριμένη απόφαση των Υπουργών Περιβάλλοντος και Οικονομικών χρηματοδοτείται η κατασκευή συμπληρωματικών δικτύων μεταφοράς των νερών της υδρογεώτρησης που έχει ανορυχθεί με επιτυχία στη θέση Καμπί Πλατάνου, με στόχο την κάλυψη αναγκών ύδρευσης στην Τ.Κ. Πλατάνου, καθώς και την περιοδική ενίσχυση των αναγκών της γειτονικής (και με σοβαρά προβλήματα υδροδότησης) Τ.Κ. Γραμβούσας.

Μετά και την πρόσφατη επιχορήγηση του Δήμου Κισσάμου με 74.400€ από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την αξιοποίηση – εξοπλισμό της συγκεκριμένης υδρογεώτρησης, η νέα αυτή χρηματοδότηση έρχεται να ενισχύσει τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης, ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες της συγκεκριμένης περιοχής.

Ο δήμος Κισάμου ευχαριστεί την Βουλευτή Χανίων κ. Ντόρα Μπακογιάννη για την συμβολή της στην έγκριση της χρηματοδότησης αυτού του σημαντικού έργου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook