Χανιά | Ένοχοι και οι τέσσερις νεαροί Χανιώτες που έστειλαν στο νοσοκομείο από το ξύλο 59χρονο Αυστριακό

χανιά-ένοχοι-και-οι-τέσσερις-νεαροί-χα-801499

Ένοχοι κρίθηκαν και οι τέσσερις νεαροί Χανιώτες που βρέθηκαν την Τετάρτη ενώπιων του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων για τον ξυλοδαρμό του 59χρονου Αυστριακού, πριν  λίγες ημέρες στην περιοχή της Σπλάντζιας (δείτε εδώ).

Ειδικότερα, το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης στους δύο από τους τέσσερις νεαρούς, τριών ετών με αναστολή, καθώς τους έκρινες ενόχους για την κατηγορία της βαριάς σκουπούμενης σωματικής βλάβης ενώ στους άλλους δύο ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή για απλή συνέργεια.

Σημειώνεται πως εξαιτίας του ξυλοδαρμού που υπέστη ο 59χρονος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο των Χανίων, ενώ διατρέχει σοβαρό κίνδυνο να χάσει το νεφρό του.

Zarpanews.gr

7 thoughts on “Χανιά | Ένοχοι και οι τέσσερις νεαροί Χανιώτες που έστειλαν στο νοσοκομείο από το ξύλο 59χρονο Αυστριακό

  1. Αναστολή;
    Δηλαδή δεν τους έκαναν πράμα!
    Το ίδιο βράδυ έκανα το μισό λιμάνι μπάχαλο και τελικά δεν τους έκαμαν πράμα!
    Ήθελα να ήξερα αν κάποιος εκ των δικαστών θα ήθελε να χάσει αυτός *ή κάποιος αγαπημένος του) το νεφρό του, έτσι, στο άσχετο.
    Εμμετική όπως πάντα η ελληνική μη δικαιοσύνη

  2. Μονο αναστολη στα κωλοπαιδα; Γιατι δεν τους τραβηξατε λιγο το αφτακι και να τους πειτε να μην το ξανακανουν; Τους αφησατε δηλαδη ελευθερους να ξανασπασουν στο ξυλο καποιον περαστικο, τη γυναικα τους, τον συμπολιτη τους, τα παιδια τους ισως… Μπραβο ρε Δικαστακηδες, εχετε καταντησει την Δικαιοσυνη αναξια σεβασμου.
    Κι εσυ Ζαρπα, θα μας ενημερωσεις τελικα ΓΙΑΤΙ τον μισερωσανε τον κακοριζικο που ετυχε στον δρομο τους ή θα μας αφησεις απληροφορητους;

    1. Φιλος του Αυστριακου ειπε πως επειδη αυτοι οδηγουσαν επικινδυνα τους εκανε πσρατηρηση. Του εβρισαν τη γυναικα κ τη μανα κτλ, αυτος προσπαθησε να προστστεψει τη γυναικα του κ τον μισερωσαν.
      Επισης, μαθευτηκε οτι ειναι παιδια «γνωστων» Χανιωτων, εξ ου κ το χαδι στη δικη.

  3. Ο αφστριακος ειναι γνωστος μαγαζατορας στο λιμανι κ πολλη αγαπητος σε ολους. Και εδα θα χασει το νεφρο του για 4 αλητες που τρεξανε ολοι να προστατεψουνε;

  4. Εσείς που τον χτυπούσαν και το βλέπατε τι κάνατε; Πώς βοηθήσατε; Ξέρω εγώ τι χρειαζονται τα μοσχοαναθρε μένα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook