Χανιά | Ενίσχυση από Αθήνα στις έρευνες για την Αμερικανίδα – «Χτενίζεται» η περιοχή στα Αφράτα | Photos

χανιά-ενίσχυση-από-αθήνα-στις-έρευνες-888921

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό της  Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton, μολονότι όχι μόνο συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, αλλά από το πρωί της Κυριακής έχουν ενισχυθεί επιπλέον.

Συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής αφίχθη από την Αθήνα στα Χανιά μαζί με τους δύο εκπαιδευτές του ένας επιπλέον διασωστικός σκύλος της 1ης ΕΜΑΚ, ο οποίος προστέθηκε στο πλήθος των Αρχών που αναζητούν από την Πέμπτη κάποιο ίχνος της Σούζαν Ήτον.

Σήμερα εξάλλου οι αρχές αναζητώντας κάποιο ίχνος της Αμερικανίδας, προχώρησαν τις έρευνες στο φαράγγι στην περιοχή Αφράτα, παράλληλα με το Λιμενικό όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr.

Ωστόσο κάτι φαίνεται ότι δεν πάει καλά στην υπόθεση…

«Δυστυχώς οι έρευνες μέχρι σήμερα δεν έχουν αποδώσει κάποιους καρπούς. Ψάχνουμε τα πάντα, έχουμε επεκταθεί και έχουν χτενιστεί τα πάντα σε απόσταση 10-15 χλμ από το σημείο που διέμενε η Αμερικανίδα. Σήμερα μάλιστα ξεκινήσαμε να χτενίζουμε και την περιοχή στο φαράγγι Αφράτα. Έχουν βοηθήσει όλοι… Δεν ξέρω τι εξέλιξη θα έχει η υπόθεση, αλλά κάτι δεν πάει καλά…» δήλωσε στο zarpanews.gr o Γενικός Περιφερειακός Διοικητής της ΠΥ στην Κρήτη, Νίκος Λαγουδάκης ο οποίος βοηθάει επικουρικά στις έρευνες, επικεφαλής των οποίων είναι από την πρώτη στιγμή η ΕΛ.ΑΣ.Εκτός της Ελληνικής Αστυνομίας στις έρευνες για τον εντοπισμό της Αμερικανίδας αγνοούμενης συμμετέχουν, η Πυροσβεστική, το Λιμενικό, η ΕΜΑΚ Ηρακλείου με drone και εκπαιδευμένο σκύλο , η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Ηρακλείου, εθελοντές Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Χανίων, κλιμάκιο εθελοντών από το Χαμόγελο του Παιδιού, αεροσκάφος της Αερολέσχης Χανίων, και από σήμερα ο διασωστικός σκύλος της 1ης ΕΜΑΚ Αθήνων με τους δύο εκπαιδευτές, από την Ελευσίνα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook