Χανιά | Ενημέρωση για την άνοια και το Alzheimer στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου η ομιλία για την άνοια και την άνοια τύπου Alzheimer, που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά σε συνεργασία με το Κέντρο Ημέρας Νόσου Alzheimer Χανίων.

Στο πλαίσιο της ομιλίας η κα Τζανακάκη-Μελισσάρη Μαρία, Νευρολόγος- Ψυχίατρος, πρώην Δ/ντρια Ψυχιατρικής Κλινικής Γ.Ν. Χανίων, Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Alzheimer, παρουσίασε τα είδη άνοιας και τη νόσο Alzheimer καθώς και τα συμπτώματά τους.

Επίσης, τόνισε την αναγκαιότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. Η κα. Γλυνιαδάκη Μαρία, Κοινωνική Λειτουργός, παρουσίασε το Κέντρο Ημέρας Νόσου Alzheimer Χανίων και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πάσχοντες και τους φροντιστές.

Το παρών στην ομιλία έδωσε και ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία υλοποίησης τέτοιων ενημερωτικών Εσπερίδων, ενώ πληροφόρησε τους παρευρισκόμενους για τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας και ευχαρίστησε θερμά τις κυρίες Τζανακάκη-Μελισσάρη και Γλυνιαδάκη, για τη συμμετοχή τους σε αυτή την προσπάθεια ενημέρωσης, πρόληψης και ευαισθητοποίησης.

zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΚοινωνικό μέρισμα: Μπείτε εδώ για να δείτε αν είστε δικαιούχος
Επόμενο άρθροΚρήτη | Ξεκίνησε πάλι τα δρομολόγια από Ρέθυμνο το «Olympus» | Video

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ