Χανιά | Ενδιαφέρον σεμινάριο αγγλικών για ιδιοκτήτες Airbnb και τουριστικά επαγγέλματα

χανιά-ενδιαφέρον-σεμινάριο-αγγλικών-926862

Είσαι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων ή ακινήτου που μισθώνεται μέσω AIRBNB και δεν γνωρίζεις Αγγλικά; Παρακολούθησε το σεμινάριο και απέκτησε τις γνώσεις που χρειάζονται για να κερδίζεις καλές κριτικές και ευχαριστημένους ταξιδιώτες. Επικοινώνησε με τους πελάτες σου  στα Αγγλικά χωρίς να χρειάζεσαι μεσάζοντες.

Θέλεις να εργαστείς στον τουριστικό κλάδο αλλά οι γνώσεις σου στα Αγγλικά είναι ελλιπής και δυσκολεύεσαι να βρεις δουλειά; Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο σεμινάριο, απέκτησε αυτοπεποίθηση στην επικοινωνία με τον τουρίστα και εργάσου την επόμενη σεζόν.

Είσαι ιδιοκτήτης ή εργαζόμενος εμπορικού καταστήματος και δεν γνωρίζεις βασικά αγγλικά; Μεγιστοποίησε τις πωλήσεις σου με τη συμμετοχή σου στο σεμινάριο .

Σου αρέσουν τα ταξίδια αλλά διστάζεις να ταξιδέψεις μόνος; Μάθε βασικούς όρους επικοινωνίας και οργάνωσε το επόμενο ταξίδι σου.

Με τη συμμετοχή σου στο σεμινάριο θα αποκτήσεις βασική γνώση της Αγγλικής στον προφορικό λόγο, θα μάθεις να χρησιμοποιείς αποτελεσματικά τα Αγγλικά για να ανταλλάσσεις μηνύματα, να συγκεντρώνεις βασικές γνώσεις και πληροφορίες σχετικές με συγκεκριμένες επικοινωνιακές συνθήκες σε χώρους που σχετίζονται με τον τουρισμό.

Ημέρες & ‘Ωρες διεξαγωγής: Δευτέρα & Τετάρτη ,  18:30-20:00

Έναρξη : Τετάρτη 02/10/2019

Λήξη : Τετάρτη 29/01/2020

Συνολικές ώρες : 40

Κόστος :320€ , μπορεί να καταβληθεί σε 4 δόσεις των 80€

Απαιτούμενο επίπεδο γνώσεων αγγλικών : Αρχάριοι

Εκπαιδεύτρια: Η Msc Αλεξάνδρα Παλαιογιάννη είναι καθηγήτρια αγγλικών, απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος Master in Teaching English τουAston University. Μέλος της εκπαιδευτική ςκοινότητας Teachers 4 Europe. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στη Διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας και στην εκπαίδευση καθηγητών .

Πληροφορίες-Εγγραφές: Μεσογειακό ΚΕΚ-ΜΑΙΧ, Αλσύλλιο Αγροκηπίου , τηλ 2821035000 εσωτ. 603, καθημερινά 09:00-15:00, [email protected],Website: http://kek.maich.gr, Facebook:https://www.facebook.com/MesogeiakoKekMaiCh/

One thought on “Χανιά | Ενδιαφέρον σεμινάριο αγγλικών για ιδιοκτήτες Airbnb και τουριστικά επαγγέλματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook