Χανιά | Ένας μήνας μετά και η αδιαφορία συνεχίζεται… Πότε θα καθαρίσουν οι υπηρεσίες το σκουπιδαριό; | Photos

χανιά-ένας-μήνας-μετά-και-η-αδιαφορία-920636

Ένας μήνας συμπληρώνεται από την πρώτη δημοσίευση που έκανε το zarpanews.gr, με τα σκουπίδια που έχουν σχηματίσει… βουνό και έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στον δρόμο, παρόλαυτά καμία κίνηση δεν έχει γίνει από μεριάς των υπηρεσιών ώστε να μαζευτεί το «χάλι».

Το δημοσίευμα του zarpanews.gr (δείτε ΕΔΩ) με ημερομηνία 9-8-2019 κατέδειξε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στα Μυλωνιανά Βαρυπέτρου, όπου τα σκουπίδια και τα μπάζα που πετάνε άγνωστοι στο σημείο, έχουν δημιουργήσει μια μικρή χωματερή η οποία αποκόπτει και την κανονική κυκλοφορία του δρόμου.

Μάλιστα, οι τωρινή εικόνα είναι εμφανώς χειρότερη από την πρότερη, αφού στα σκουπίδια πλέον έχουν προστεθεί από τσουβάλια και σπασμένες παλέτες, μέχρι κέρατα και μαλλί προβάτων.

Δείτε τις εικόνες από τις 9 Αυγούστου και τις σημερινές, έναν μήνα μετά:

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Το σημείο βρίσκεται κοντά στις κεντρικές δεξαμενές και το αντλιοστάσιο του ΟΑΚ, ενώ όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι του χωριού, το πρόβλημα παραμένει εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς να ασχολείται κανείς από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Ποιος είναι υπεύθυνος να καθαρίσει και να ανοίξει τον δρόμο στο σημείο, ο οποίος οδηγεί στις δεξαμενές πόσιμου νερού του Δήμου, πόσο μάλλον αν δημιουργηθεί ατύχημα ή πυρκαγιά; 

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Ένας μήνας μετά και η αδιαφορία συνεχίζεται… Πότε θα καθαρίσουν οι υπηρεσίες το σκουπιδαριό; | Photos

  1. Elke keer dezelfde foto’s in Kreta, onbegrijpelijk !
    Heb de gemeente hierover geschreven (ivm brandgevaar en gezondheid) uiteraard met foto’s erbij.
    Als antwoor kreeg ik dat het vuil 2x per week wordt geleegd. Ook in het brandseizoen, een beetje
    kort door de bocht en onverantwoordelijk !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook