Χανιά | Έμπαινε σε σπίτια και έπαιρνε ότι έβρισκε – Από κοσμήματα μέχρι… ρούχα

χανιά-έμπαινε-σε-σπίτια-και-έπαιρνε-ότ-457957

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται από χθες το απόγευμα αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή. Ειδικότερα, από αστυνομικοί του τμήματος Πλατανιά, πραγματοποίησαν έλεγχο στον αλλοδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική συσκευή (tablet), κόσμημα, δύο ρολόγια, είδη ρουχισμού και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα και με το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας: Συνελήφθη, άμεσα χθες (06.05.2021) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά, αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα χθες (06.05.2021) το απόγευμα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον αλλοδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική συσκευή (tablet), κόσμημα, δύο ρολόγια, είδη ρουχισμού και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Από την ανάλυση του τρόπου δράσης και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά προέκυψε ότι ο ανωτέρω αλλοδαπός είχε προβεί σε προγενέστερο χρόνο της 06.05.2021 σε τρείς κλοπές από οχήματα ιδιοκτησίας ημεδαπών, προκαλώντας τους και φθορές.

Η προανάκριση διενεργείται το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά, ενώ τα αφαιρεθέντα είδη αποδόθηκαν στους παθόντες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook