Χανιά | Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο αστυνομικός που φέρεται να πυροβόλησε άνδρα – Για τί κατηγορείται

χανιά-ελεύθερος-χωρίς-περιοριστικού-1408733

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο αστυνομικός που φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε άνδρα στο δάχτυλο του ποδιού του, το βράδυ της Παρασκευής, στα Χανιά.

Ο εισαγγελέας του απήγγειλε κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ μετά την απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος.

Αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Σε ανακοίνωσή τους οι συνήγοροι υπεράσπισης του αστυνομικού επισημαίνουν πως ο κατηγορούμενος «ουδέποτε πυροβόλησε εναντίον προσώπου αλλά ο τραυματισμός στο δάχτυλο του ποδιού προκλήθηκε δίχως καμία πρόθεση εκ μέρους του» (δείτε εδώ).

Υπενθυμίζεται πως ο αστυνομικός που υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων συνελήφθη το βράδυ της 25ης Μαρτίου από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων (δείτε εδώ).

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο αστυνομικός που φέρεται να πυροβόλησε άνδρα – Για τί κατηγορείται

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΑΝΤΙ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΝΑΛΗ:
    «Και συ, Νόμε, των άνομων ασπίδα,
    σαν τη μαϊμού από κλώνο σ’ άλλον πήδα
    κι απ’ την κορφή με την ουρά κρεμάσου,
    να μη βλέπει ο Λαός τα πισινά σου.»

  2. Συγχαρητηρια για τον παραπανω σχολιασμο του : ΑΡΚΑΛΟΥ. Απολυτα χαρακτηριστικος. Τα κουουλωσαν οι τυποι αρον αρον , Δεν εχει οριστει ακομη δικασιμος !!!!!!!!! . ΑΝ ηταν κανας αλλος , εκτος του σωματος της αστυνομιας, θα βλεπαμε ΤΙ βαρυγδουπες δηλωσεις θα εκαναν οι εκπροσωποι της εδω αστυνομικης Υποδιευθυνσης. Λες και θα ειχαν πιασει τον Μπιν Λαντεν ξερω γω .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook