Χανιά | Εκτός υπηρεσίας την δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου οι λογιστές

χανιά-εκτός-υπηρεσίας-την-δεύτερη-εβδ-1245896

Την αποχή από τα καθήκοντά τους για το διάστημα 09/08 – 16/08 ανακοίνωσαν οι λογιστές των Χανίων, στις διοικήσεις των Τοπικών Δημόσιων Υπηρεσιών. Όπως διευκρίνισαν, την δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου, δεν θα εκτελείται καμία απολύτως εργασία από τους συναδέλφους πέραν ιδιαίτερα εξαιρετικών περιπτώσεων.

Πιο αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου επισκέφτηκε την Δευτέρα 26/7/2021 τις Διοικήσεις των Τοπικών Δημόσιων Υπηρεσιών και συγκεκριμένα την κ Μπαχουντάκη Ιωάννας Προϊστάμενη της Δ.Ο.Υ. Χανίων, τον κ Ανετάκη Στυλιανού Προϊστάμενο του Ι.Κ.Α./ΕΦΚΑ Χανίων, τον κ. Κοσμαδάκη Ιωάννη προϊστάμενο Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας Χανίων και τέλος τον κ Μιχελάκη Ιωάννη Προϊστάμενο ΟΑΕΔ Χανίων, στους οποίους επέδωσαν την με αρ πρωτοκ 20210721α/21-07-2021 απόφαση του Συλλόγου Λογιστών Ν. Χανίων για το κλείσιμο των γραφείων των λογιστών για την 2η εβδομάδα του Αυγούστου ήτοι από Δευτέρα 09/08/2021 έως και Δευτέρα 16/08/2021.

Ενημερώσαμε ότι τις ημέρες αυτές δεν θα εκτελείται καμία απολύτως εργασία από τους συναδέλφους πέραν ιδιαίτερα εξαιρετικών περιπτώσεων ( όπως έκτακτη πρόσληψη στο Εργάνη) και αυτές μόνο εξ αποστάσεως και αν είναι εφικτό (ύπαρξη wi-fi).

Η παραπάνω εβδομάδα ξεκούρασης για τους συναδέλφους και το προσωπικό τους κρίνεται ιδιαίτερα επιβεβλημένη μετά από δεκαοκτώ μήνες συνεχούς και αδιάλειπτης εργασίας κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς και απάνθρωπες συνθήκες τόσο σε ένταση όσο και σε χρονικούς περιορισμούς (προθεσμίες).

Στην συνάντησή μας ζητήσαμε από τις Δημόσιες Υπηρεσίες του Νομού μας την κατανόησή και την υπομονή τους, που ευελπιστούμε να επιδείξουν σε πιθανά αιτήματα διεκπεραίωσης ή ελέγχων, στα πλαίσια του τόσο ανθρώπινου αιτήματος μας για λίγες ημέρες ξεκούρασης, ηρεμίας και επανένωσης με τις οικογένειές μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook