Χανιά | Έκοψε την πίτα του ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης | Photos

χανιά-έκοψε-την-πίτα-του-ο-οργανισμός-1631472

Μια διαφορετική ημέρα ήταν η σημερινή [Παρασκευή 17/02/2023] για τη μεγάλη «οικογένεια» του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης.

Τόσο η διοίκηση, όσο και οι εργαζόμενοι του, απ’ ολόκληρη την Κρήτη, είχαν την ευκαιρία, ν’ αφήσουν για λίγο τις υποχρεώσεις τους και να περάσουν στιγμές χαράς, στην διάρκεια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του «Οργανισμού», η οποία πραγματοποιήθηκε σε χώρο εστίασης στην περιοχή της λίμνης του Κουρνά.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ακόμη, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, κ. Μαίρη Λιονή, ο Δήμαρχος Αποκορώνου [και μέλος της Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Κ.] κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης καθώς και ο τέως Αντιπεριφερειάρχης, κ. Γιώργος Αλεξάκης.

«Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, υπηρετεί με πολύ έντονο και αποτελεσματικό τρόπο, τους σκοπούς της δημιουργίας του. Αυτό, το κατορθώσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με πολλή δουλειά. Οπουδήποτε «χτυπά» η καρδιά του Ο.Α.Κ., από το Λασίθι, μέχρι το Αποσελέμη, από το Ηράκλειο, στο Αμάρι και από το Ρέθυμνο στα Χανιά, το «καρδιογράφημα» του «Οργανισμού», δείχνει πλέον πως η λειτουργία του είναι «εξαιρετική» και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο σε όλους εσάς που εργάζεστε για τον Ο.Α.Κ.», ανέφερε μεταξύ άλλων στην διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του στο προσωπικό του «Οργανισμού», ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Ο ίδιος στην συνέχεια, ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Κ. κ. Λευτέρη Κοπάση και αφού καλωσόρισε το νέο, κ. Θοδωρή Νίνο, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε τα καθήκοντα του, τόνισε την ανάγκη ο «Οργανισμός» και το 2023, να συνεχίσει την ανοδική του τροχιά. «Έχουμε μπροστά μας μεγάλες «προκλήσεις» και η χρονιά που «τρέχει», μπορεί να είναι η χρονιά του Ο.Α.Κ.. Η πορεία μας, επιβάλλεται να συνεχιστεί, για το καλό όχι μόνο του Ο.Α.Κ., αλλά της Αναπτυξιακής προοπτικής ολόκληρου του νησιού», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Κ., κ. Θοδωρής Νίνος, «ευχαρίστησε το προσωπικό του «Οργανισμού» για την προσπάθεια που καταβάλει μέσα σε αυτή την δύσκολη συγκυρία» τονίζοντας παράλληλα πως «ο Ο.Α.Κ. βρίσκεται σε συνεχή ανοδική τροχιά».

Στην διάρκεια της εκδήλωσης που οργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, τιμήθηκε ο επί σειρά ετών, Διευθυντής Υδραυλικών Έργων του Ο.Α.Κ., κ. Μάρκος Πατρελάκης, ο οποίος πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook