Χανιά | Έκοψε την πίτα της η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου

χανιά-έκοψε-την-πίτα-της-η-ένωση-πολιτ-992227

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου.

Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Η Ενωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου(ΕΠΟΦΕΚ) στα πλαίσια της ενδυνάμωσης  και γνωριμίας με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους έχει καθιερώσει να κόβει την πίτα στην έδρα ενός από Π.Σ. της ενδοχώρας της επαρχίας Κισάμου.

Την Κυριακή 2-2-2020 βρεθήκαμε στη Πανέθημο  μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πανεθήμου και Κρύας Βρύσης .

Η φιλοξενία ήταν άψογη ,η συμμετοχή των κατοίκων  στη οργάνωση της εκδήλωσης  σημαντική,ο χώρος ωραίος μέσα σε ένα  υπέροχο φυσικό περιβάλλον.

Σημαντική ήταν και η συμμετοχή των Π.Σ. της επαρχίας μας ,οι οποίοι μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες γνωρίζουν μέρη άγνωστα και ανθρώπους του πολιτισμού.

Συμμετείχαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι  Ελους, Καλλεργιανών,Λουσακιών, Μουρίου ,Βουλγάρω, Δελιανών, Αστρικα, Σπηλιάς, Μοθιανών, Γλώσσας, Γαβαλομουρίου, ο Σύλλογος Ριζιτών Κισάμου και ο Σύλλογος Προβολής της Κισάμου ` Η Γραμπούσα`.

Εκ μέρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Δήμου Πλατανιά  κ.Μαλακωνάκης Ιωάννης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Δασκαλάκης Εμμανουήλ.

Επιστολή έστειλε ο βουλευτής και υφυπουργός Παιδείας κ.Διγαλάκης Βασίλειος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον πρόεδρο του Π.Σ. Πανεθύμου και Κρύας Βρύσης κ.Καρπαδάκη  Σπύρο ,τα μέλη του ΔΣ , τους Εθελοντές κατοίκους της περιοχής ,τον κ.Δασκαλάκη Δημήτριο ιδιοκτήτη του μοναδικού καφενείου το οποίο αποτελεί ζωντανό κύτταρο για το χωριό και όλους όσους παραβρέθηκαν σε αυτή την εκδήλωση.»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook