Χανιά | Έκοψε την Αγιοβασιλόπιτά του το Αννουσάκειο Ίδρυμα | Photos

χανιά-έκοψε-την-αγιοβασιλόπιτά-του-το-979960

Μέσα στο γιορτινό πνεύμα των ημερών και την χαρά της ελεύσεως του νέου έτους το Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ι.Μ. Κισάμου και Σελίνου έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα του στους χώρους του Ιδρύματος.

Παρόντες ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Γεώργιος Μυλωνάκης, Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος της

Δημοτικής Κοινότητας Κισάμου κ. Βασίλης Κουνδουράκης και μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος,

μέλη του Δ.Σ., ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος» κ. Παντελής

Κατάκης και μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου, συγγενείς των τροφίμων και πολλοί φίλοι του

Ιδρύματος. Την όμορφη αυτή εκδήλωση συντόνισε η κ. Μερόπη Αποστολάκη, Κοινωνική

Λειτουργός του Αννουσάκειου, η οποία έκανε ένα σύντομο απολογισμό των δράσεων του

παρελθόντος έτους. Ακολούθως χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Γεώργιος Μυλωνάκης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Παντελής Κατάκης, ο οποίοι εξέφρασαν την στήριξη και

συμπαράσταση τους προς το Ίδρυμα, τονίζοντας την μέγιστη προσφορά του στον τόπο και τους ανθρώπους του.

Ακολούθησε χαιρετισμός και καλωσόρισμα από τον Σεβ. Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο, Πρόεδρο Δ.Σ. του Αννουσάκειου, ο οποίος καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους, σημειώνοντας την αναγκαιότητα στήριξης του Ιδρύματος.

«Εκατοντάδες συνάνθρωποι μας δέχονται καθημερινά την θαλπωρή, φροντίδα, αγάπη και

υπηρεσίες του Αννουσάκειου, χωρίς το οποίο ο βίος τους θα ήταν αβίωτος. Όσο όλοι εσείς, Φορείς και Πρόσωπα, ενισχύετε το Ίδρυμα και στηρίζετε τις δομές και δράσεις του, τόσο περισσότεροι άνθρωποι ανακουφίζονται και περιθάλπονται», σημείωσε ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος, κάνοντας ιδική ευχαριστιακή αναφορά στο προσωπικό του Ιδρύματος: «Σαράντα οκτώ (48) άνθρωποι εργάζονται καθημερινά (Ιατρικό, Επιστημονικό, Νοσηλευτικό, Διοικητικό, Βοηθητικό, κ.α. προσωπικό), καταθέτοντας όχι μόνον την βαθιά εμπειρία και τις γνώσεις τους, αλλά ψυχή και καρδιά.

Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς με πρώτο τον Διοικητικό Διευθυντή, Αιδ. Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Αντώνιο Αρετάκη», κατέληξε. Ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τους εθελοντές καλλιτέχνες κ. Παπαδάκη Μιχάλη και κ. Γιαννιτσουδάκη Ευάγγελο, βασικά μέλη του εξαιρετικού συγκροτήματος «Νοστωδία», οι οποίοι χάρισαν σε όλους και ιδιαίτερα τους τροφίμους μια όμορφη και ευχάριστη μέρα. Ο άγιος Βασίλης, έκπληξη της ημέρας, μοίρασε σε όλους δώρα και ευχές.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook