Χανιά | Έκοψε την πίτα του το Λαϊκό Φροντιστήριο – «Η γνώση είναι δύναμη»

χανιά-έκοψε-την-πίτα-του-το-λαϊκό-φρον-1618532

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29-1 στις 11:00 π.μ. στο σχολικό συγκρότημα του Κουμπέ η κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας του Λαϊκού Φροντιστηρίου με τη στήριξη και συμβολή του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση, της Ένωσης Γονέων και των άλλων ταξικών Σωματείων της πόλης μας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, εκ μέρους των Σωματείων, χαιρετισμό απηύθυνε η Χαλακατεβάκη Μαριάντζελα η οποία τόνισε την ανάγκη συσπείρωσης των εργαζομένων στα Σωματεία καλύτερους όρους εργασίας και ποιότητας ζωής για την εργατική-λαϊκή οικογένεια.

Από τη μεριά της Ένωσης Γονέων η Νταγκουνάκη Αργυρώ είπε πώς μόνο μέσα από τον οργανωμένο αγώνα, στο Γονεϊκό Κίνημα, θα διεκδικήσουμε δημόσια δωρεάν παιδεία χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Παράλληλα μαθητές και μαθήτριες του Λαϊκού Φροντιστηρίου καθώς και οι γονείς τους χαιρέτησαν, για άλλη μία φορά, την πρωτοβουλία αυτή και δήλωσαν ότι στις μέρες μας είναι σημαντικό να ζυμώνεται η συνείδηση των παιδιών με τις αρχές της αλληλεγγύης και της διεκδίκησης για ένα καλύτερο αύριο όπου η Παιδεία θα ανήκει σε όλο τον λαό.

Την πίτα έκοψε το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Τσαγκαράκη Χριστίνα, ενώ η εκδήλωση συνεχίστηκε με πολύ κέφι για αρκετή ώρα μετά.

Τα Σωματεία, η Ένωση Γονέων, οι καθηγητές, τα παιδιά, όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές, να ανταλλάξουν σκέψεις και προβληματισμούς. Τελειώνοντας το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο διάστημα στις τάξεις, ‘’γιατί η γνώση είναι δύναμη’’, στους δρόμους για όμορφους αγώνες αλλά και σε εκδηλώσεις όπως η σημερινή οι οποίες αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο το σύνθημα: “Ένας για όλους και όλοι για έναν’’.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook