Χανιά | Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στον Δήμο Αποκορώνου | Photos

χανιά-έκοψαν-την-πρωτοχρονιάτικη-πίτ-1349783

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Αποκορώνου στις Βρύσες, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας παρουσία του Δημάρχου, Χαράλαμπου Κουκιανάκη, αιρετών και υπηρεσιακών του Δήμου.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου στο Καρύδι πάτερ Ιερεμίας και ο εφημέριος του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στις Βρύσες, πάτερ Εμμανουήλ Βαλσαμάκης οι οποίοι ευχήθηκαν σε όλους για μια Καλή Χρονιά και απηύθυναν πατρικές συμβουλές.

Ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσςης. κος Μελισσάκης Νικήτας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε σε εργαζόμενους και αιρετούς.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης ο οποίος ευχαρίστησε θερμά και εξήρε όλους τους υπαλλήλους και συνεργάτες του Δήμου για το δύσκολο έργο τους και την πολύτιμη στήριξή τους, δηλώνοντας ότι με τη δική τους συνδρομή ο Δήμος Αποκορώνου έχει μπει σε πλήρη αναπτυξιακή τροχιά.

Η σύνθεση, η συνεργασία και η αλληλεγγύη μεταξύ όλων φέρνει την επίτευξη των στόχων και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αντιθέτως, τόνισε ότι η απουσία και η αποχή οποιασδήποτε μορφής δεν ωφελεί τον τόπο και δεν αποτελεί παράδειγμα Δημοκρατικής πολιτικής.

Το κόψιμο της πίτας ανέλαβε ο Δήμαρχος και το φλουρί έτυχε στον Ηγούμενο της Ι.Μ.Αγίου Γεωργίου Καρυδίου, πάτερ Ιερεμία σηματοδοτώντας την ένταξη της Ι.Μ. στο έργο : “ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΤΟΥ” μιας τετραμερής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού, Περιφέρειας Κρήτης, Δήμου Αποκορώνου και Πολυτεχνείου Κρήτης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook