Χανιά | Έκοψαν την πίτα και τίμησαν τους δημιουργούς της ΔΕΥΑΒΑ – «Το αποτέλεσμα είχε φανεί από τον πρώτο χρόνο» | Video+Photos

χανιά-έκοψαν-την-πίτα-και-τίμησαν-τους-1621849

Κοπή πίτας διοργάνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής η ΔΕΥΑΒΑ, όπου, εκτός από τις καθιερωμένες ευχές, αποδόθηκαν και τιμές στους ανθρώπους που πρωτοστάτησαν στη δημιουργία της εταιρίας.

Ο πρόεδρος της επιχείρησης, Ευτύχης Μαυρογένης, χαρακτήρισε τη ΔΕΥΑΒΑ ως μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις ύδρευσης της χώρας και ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πλατανιά για τις παρεμβάσεις του ως προς τα έργα.

Ο κ. Μαλανδράκης τόνισε ότι εκτελείται σειρά έργων, ενώ για την ίδια την επιχείρηση επισήμανε πως πρέπει να εισπράττει για να ανταπεξέρχεται. Πρόκειται, όπως είπε, για μια καθαρά ανταποδοτική υπηρεσία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης δήμου Πλατανιά, Μανώλης Ντουντουλάκης, ο οποίος χαρακτήρισε σημαντική την προσφορά των πρώην δημάρχων για τη ΔΕΥΑΒΑ.

Ο πρώην δήμαρχος Πλατανιά και πρώην πρόεδρος της επιχείρησης, Γιώργος Τσαγκαράκης, υπενθύμισε ότι ο βιολογικός εγκαινιάστηκε πριν 15 χρόνια, ενώ πρότεινε να δοθεί προτεραιότητα σε παρόχθια χωριά.

Ο πρώην δήμαρχος Βουκολιών, Νίκος Μπομπολάκης, τόνισε ότι η δημιουγία της ΔΕΥΑΒΑ ήταν έργο πνοής για την περιοχή του Βόρειου Άξονα.

Ο Μανώλης Σταματάκης, πρώην δήμαρχος Νέας Κυδωνίας, ανέφερε ότι το αποτέλεσμα του έργου της ΔΕΥΑΒΑ φάνηκε από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας, ενώ δεν χρειάστηκε να γίνει δανεισμός για να λειτουργήσει.

Για τον εκλιπόντα Πολυχρόνη Πολυχρονίδη τον έπαινο παρέλαβε η σύζυγός του και ο γιος του, ενώ ο δήμαρχος Πλατανιά χαρακτήρισε πρωτεργάτη τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Κοτσιφάκη, που δεν παρέστη στην εκδήλωση.

Τα φλουριά ήταν τέσσερα και έδιναν πέντε ημέρες άδειας στους τυχερούς, ενώ η Ένωση Ξενοδόχων προσέθετε 100 ευρώ δώρο ανά φλουρί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook