Χανιά | Έκοψαν την κορδέλα στη νέα παιδική χαρά της ΕΛΕΠΑΠ – «Αγκάθι» το κτιριακό πρόβλημα για τις ανάγκες | Photos

χανιά-έκοψαν-την-κορδέλα-στη-νέα-παιδι-1071260

Τα εγκαίνια της νέας παιδικής χαράς στον προαύλιο χώρο της ΕΛΕΠΑΠ στη Χρυσοπηγή, πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τρίτης, υπεύθυνοι της δομής, γονείς, παιδιά και εκπρόσωποι της εταιρίας που επιδότησε την κατασκευή της.

Η παιδική χαρά είναι μικτή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από παιδιά με κινητικά προβλήματα και από παιδιά χωρίς κινητικά προβλήματα και είναι πολύ σημαντική για τη χρήση των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, αφού τα 23 παιδιά που εξυπηρετεί η δομή στην πρώιμη παρέμβαση θα τη χρησιμοποιούν καθημερινά.Η ομάδα των Cretan Gunners έκανε μια φανταστική δουλειά και διακόσμησε με τις ζωγραφιές της, τους τοίχους του προαυλίου.

Η υπεύθυνη του παραρτήματος της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων, Μάγκυ Αρσενίδη, τόνισε ότι η «βασική αποπεράτωση έγινε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς μετά τον Μάη που επαναλειτούργησε η δομή, με τη βοήθεια της BWin, ξεκινήσαμε να κατασκευάζουμε τη νέα παιδική χαρά, ώστε να έρθει ως αντίβαρο στην προηγούμενη δύσκολη περίοδο».

Η πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων Βούλα Ορφανουδάκη που έκοψε και την κορδέλα, είπε πως η φετινή είναι η 40η συνεχή χρονιά λειτουργίας της ΕΛΕΠΑΠ, που προσφέρει αδιάκοπα υπηρεσίες σε παιδιά με ειδικές δεξιότητες. «Οι ανάγκες είναι διαρκείς, με το κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η δομή, να μας αποτρέπει από το να στεγάσουμε όλα τα παιδιά που πρέπει. Ευελπιστούμε να αναβαθμιστούμε στο επόμενο διάστημα», ανέφερε η κ. Ορφανουδάκη.

Ο Δήμος Χανίων δεν μπορεί να μη βρίσκεται δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες, δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, λέγοντας ότι η ΕΛΕΠΑΠ είναι ένα ίδρυμα για το οποίο είμαστε περήφανοι, που εδώ και 40 χρόνια βρίσκεται στην υπηρεσία του τόπου μας και είμαστε όλοι εδώ μαζί και έμπρακτα κάθε φορά για να ενισχύσουμε αυτόν τον θεσμό.

Επόμενος στόχος είναι να αντικατασταθούν και να εκσυγχρονιστούν και υπόλοιπες υποδομές των κτιρίων, όπως οι προσόψεις, τα κάγκελα και τα στέγαστρα, ώστε να είναι ασφαλείς για τα παιδιά και τους δραστηριοποιούμενους της δομής, σύμφωνα με τους ιθύνοντες, ευελπιστώντας ότι δε θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Έκοψαν την κορδέλα στη νέα παιδική χαρά της ΕΛΕΠΑΠ – «Αγκάθι» το κτιριακό πρόβλημα για τις ανάγκες | Photos

  1. Ποια είναι η ξανθιά κυρία με το ξεβαμμένο μαλι που αψηφά τα υγειονομικά πρωτοκολλά; Η ζωή των άλλων και ακόμα ιδιαίτερα των μικρών παιδιών, σημασία δεν έχει; Την μοστράρετε σε 2-3 φωτογραφίες, τις οποίες εύχομαι να δει κάποιος το ΕΟΔΥ. Οι άλλοι που φορούνε μάσκα τι είναι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook