Χανιά | Εκμάθηση σκι για παιδιά από τον Ορειβατικό Σύλλογο

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει τριήμερη εξόρμηση για εκμάθηση και προπόνηση στο σκι, για παιδιά και εφήβους (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 9 μέχρι 16 χρονών, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου, στο νομό Ευρυτανίας, από Παρασκευή 15 Μαρτίου έως και Κυριακή 17 Μαρτίου 2019.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν για 3 ολόκληρες μέρες στο ευχάριστο αυτό άθλημα, στις σύγχρονες ευρωπαϊκού επιπέδου, εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού αυτού.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος για αυτό δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή των παιδιών σας. Αναχώρηση το βράδυ της Πέμπτης 14/03 από το λιμάνι της Σούδας και επιστροφή πάλι με πλοίο την Δευτέρα 18/03/2019 το πρωί.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647. Οι εγγραφές θα γίνονται τις ίδιες ώρες ΜΟΝΟ με την προσωπική σας παρουσία και με προκαταβολή του μισού αντίτιμου συμμετοχής στην εξόρμηση.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Δευτέρα 11/03, οπότε και θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία του Συλλόγου. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο αθλητής του Συλλόγου κ. Εμμανουήλ Ρουμελιωτάκης.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ