Χανιά | Εκλογές Συλλόγων Γονέων: Οι εκλογικές διαδικασίες και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

χανιά-εκλογές-συλλόγων-γονέων-οι-εκλο-1287060

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Χανίων, στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλετε από όλους τους φορείς της Εκπαίδευσης για επαναφορά στην κανονικότητα της εκπαιδευτικής κοινότητας και ακολουθώντας τη σχετική αλληλογραφία της ΑΣΓΜΕ, καλεί τα εναπομείναντα μέλη των ΔΣ των σχολείων, ή εναλλακτικά όπου δεν υπάρχει πλέον ΔΣ, τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων, να προκηρύξουν εκλογοαπολογιστικές Γενικές Συνελεύσεις το συντομότερο δυνατόν.

Αναλυτικά η επιστολή της Ένωσης Γονέων:

«Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν πραγματοποιήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο εκλογικές διαδικασίες λόγω της πανδημίας, όμως γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα υφίστανται και πρέπει να λαμβάνονται αποφάσεις οι οποίες δεν θα επιδέχονται αμφισβήτησης στο μέλλον.

Για τους λόγους αυτούς και έχοντας αίσθημα ευθύνης είμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε κάθε βοήθεια στην ΓΣ που θα χρειαστούν είτε τα εναπομείναντα μέλη είτε οι Δντες των σχολείων, πάντα σύμφωνα με την εξέλιξη της πανδημίας και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και οι σχετικές αποφάσεις εντός νομίμων ορίων.»

Παρακάτω ότι χρειάζεστε:

ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Πρακτικό Εκλογών Σχολείου

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook