Χανιά | Έκλεισε τα μικρόφωνα σε Πολάκη – Σπίρτζη η Σοφία Βούλτεψη

χανιά-έκλεισε-τα-μικρόφωνα-σε-πολάκη-1078913

Ανάρτηση συνδικαλιστή αστυνομικού που πρόσκειται στη ΝΔ, σύμφωνα με την οποία «η Ελλάδα έπρεπε να τιμά τους νεκρούς του συντάγματος χωροφυλακής Μακρυγιάννη γιατί έσωσαν το 1944 την Ελλάδα από τον ερυθρό ολοκληρωτισμό», κατέθεσε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο τομέαρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, μάλιστα, ο συνδικαλιστής αστυνομικός αναφέρει πως: «δυστυχώς η ελληνική κοινωνία τιμά μια άλλη «επέτειο» σε κάποιο στενό των Εξαρχείων».

Ο Χρήστος Σπίρτζης ζήτησε η συγκεκριμένη ανάρτηση να μην κατατεθεί στα πρακτικά αλλά να παραδοθεί εμπιστευτικά στον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και να μη βγει στη δημοσιότητα ώστε ο υπουργός να αναλάβει και την ευθύνη αντιμετώπισης της συγκεκριμένης ανάρτησης.

Μετά το πέρας της τοποθέτησης Σπίρτζη, η πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, Σοφία Βούλτεψη επιτέθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, επικροτώντας την δημοσίευση του συνδικαλιστή και επιχειρηματολογώντας υπέρ του εορτασμού της έναρξης των Δεκεμβριανών και πεσόντων χωροφυλάκων.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις τόσο του Χρήστου Σπίρτζη όσο και του Παύλου Πολάκη στα λεγόμενα Βούλτεψη με την πρόεδρο της Επιτροπής να τους κλείνει τα μικρόφωνα και να δίνει εντολή για διακοπή της συνεδρίασης.

Πηγή:avgi.gr

One thought on “Χανιά | Έκλεισε τα μικρόφωνα σε Πολάκη – Σπίρτζη η Σοφία Βούλτεψη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook