Χανιά | Έκλεισε όλη την κυκλοφορία για «5 λεπτά»

χανιά-έκλεισε-όλη-την-κυκλοφορία-για-1674296

Κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιουργήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο των Χανίων, στην οδό Σκαλίδη.

Αιτία, σύμφωνα με τους περαστικούς, ήταν ένας οδηγός που απερίσκεπτα άφησε το όχημά του στον δρόμο με alarm.

Ένα λεωφορείο, στη προσπάθειά του να στρίψει, βρέθηκε πίσω από το σταθμευμένο όχημα με αποτέλεσμα να κλείσει όλη η κυκλοφορία. Εύλογα ακολούθησαν τα παράπονα των διερχόμενων οδηγών που περίμεναν για αρκετή ώρα κολλημένοι στην κίνηση.

zarpanews.gr

6 thoughts on “Χανιά | Έκλεισε όλη την κυκλοφορία για «5 λεπτά»

  1. Ο λεωφοριατζης να μη κλείνει το δρόμο, να καλεί τη τροχαία άμεσα και να μην ξεμουριζει….τουλάχιστον να μη σταματάει η οποία ροή.

    1. Καιρός να διοριστεί επιτέλους δημοτική αστυνομία γιατί δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση με τον κάθε καραγκιόζη να παρκάρει όπου του καπνίσει. Ή θα γίνουμε πολιτισμένο κράτος κάποια στιγμή ή να μας ξεσκίζουν στα μνημόνια μια ζωή.

  2. Η τροχαία Χανίων άφαντη εδώ και πολύ καιρό
    Κανένας τροχονόμος στην πόλη που έχει τόσο πρόβλημα να αποσυμφορήσει την κατάσταση
    Το ξαναλέω
    Η τροχαία Χανίων άφαντη…

  3. Ο Απαγγελματίας οδηγός δεν ειδε οτι δεν τον παίρνει η στροφή? Γιατι βγήκε και έκλεισε τον δρόμο? Τελικά ποιός φταίει???

  4. Να σχολιάσουμε τις ελλειπεις θέσεις παρκινκ. Αυτό φυσικα δεν σημαίνει ότι ο οδηγός μπορεί να πάρκαρει όπου θέλει. Θες να πάρεις το αυτοκίνητό σου να κατέβεις στο κεντρο? Πάρκαρε σαν άνθρωπος. Εν συνεχεία… Ο απαράδεκτος οδηγός λεωφορείου που έκλεισε την ροή της κυκλοφοριας. Και η τροχαία που μου έκοψε πρόστιμο στο λιμάνι ενώ ξεφορτωνα… Στα 5 λεπτά!!! Εδώ άφαντη?? Όλο λάθος!!!!

  5. Που είναι οι χώροι στάθμευσης οεο??
    Τα τελευταία 30 χρόνια που διατηρώ επιχείρηση στην Σκαλίδη είναι το ίδιο πρόβλημα. Κάποιος αφήνει το αμάξι και το λεωφορείο μπλοκάρει το σύμπαν. (άλλοι καμπόιδες αυτοί – οι δρόμοι δικοί τους)
    Μετά που ο μέγιστος έκανε το έργο πνοής για την πόλη, τον ποδηλατοδρόμο, τα πράγματα άλλαξαν και ένας Ευρωπαϊκός αέρας φύσηξε στην πόλη χαχαχα
    Όσο για την Τροχαία, άστο, έχουν άλλα πράγματα να κάνουν.
    Ελλαδιστάν ladies and gentleman.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook