Χανιά | Έκλεισαν beach bar στα Φαλάσαρνα για φορολογικές παραβάσεις | Photos

χανιά-έκλεισαν-beach-bar-στα-φαλάσαρνα-για-φο-905729
Φωτογραφία αρχείου

Για 48 ώρες οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έβαλαν λουκέτο σε γνωστό beach bar στα Χανιά

Εντατικούς ελέγχους κάνουν εν μέσω τουριστικής περιόδου και στα Χανιά οι εργαζόμενοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων σε καταστήματα και επιχειρήσεις.

Στο πλαίσιο των ελέγχων της ΑΑΔΕ οι οποίοι γίνονται και σε beach bar σε όλο το νομό για την τήρηση της φορολογικής νομοθεσίας, εντοπίστηκαν φορολογικές παραβάσεις στα Φαλάσαρνα και συγκεκριμένα σε γνωστό beach bar.

Για 48 ώρες οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έβαλαν λουκέτο στο beach bar, εξαιτίας ενδεχόμενων φορολογικών παραβάσεων.

Τις τελευταίες ημέρες οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ βρίσκονται και στα Χανιά και πραγματοποιούν εντατικούς ελέγχους κυρίως σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, beach bar, συναυλίες ακόμα και πανηγύρια στην ενδοχώρα, ώστε να παταχθούν τα περιστατικά φοροδιαφυγής που έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Χανιά | Έκλεισαν beach bar στα Φαλάσαρνα για φορολογικές παραβάσεις | Photos

  1. γιατι παιδια μονο 48 ωρες; Για ολοκληρη τη σεζον θα επρεπε να την κλεισουν την καντινα να ξεκαθαρισει ο τοπος. δυο μερες τι θα του κανει; σιγα που εσκασε! θα το εχει ανοικτο το μπιτσομπαρο του αλλες δυο μερες στο τελος της σεζον και καθαρισε. και με το να μην μας λετε ποιος ειναι ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ που μας κλεβει, δεν μπορουμε κι εμεις να τον τιμωρησουμε με μπουκοταζ. Κακως!
    Επισης στην Ιγκουανα στους Αγιους Αποστολους μια ομπρελα και δυο ξαπλωστρες κοστιζουν 10 ευρω. Τρεις τουριστες φιλοι μου που πηγαν χωρις εμενα -γιατι αν ημουν εγω εκει μπροστα θα τον ειχα κλεισει μεσα αυτοφωρο και το προσωπικο και ολους- οι τρεις τους λοιπον, υποχρεωθηκαν να παρουν αλλο ενα σετ για μια μονο ξαπλωστρα ακομη και τους βγηκε 20 ευρω. Εισαστε η ξεφτιλα της Ελλαδας. Ο Δημος εβαλε πλαφον 6 ευρω το σετ και ο καθενας κανει οτι μπορει για να ΚΛΕΙΨΕΙ τους ξενους και τους ελληνες. Μακαρι να σας αλλαξουν τον αδοξαστο στα προστιμα και να σας παρουν και τις αδειες και να μην μπορεσετε ποτε να ξανανοικιασετε παραλια.
    Αλλα ειναι κοντη η ουρα της αχλαδας και η ΑΠΛΗΣΤΕΙΑ σας θα πληρωθει με μια μεγαλη περιβαλλοντικη καταστροφη κακομοιρηδες που εχετε βασισει ολη σας την κουτοπονηρια στο πως θα κλεψετε τον τουριστα. Να σας δω μετα τι θα κανετε που για χρονια δεν θα παταει ανθρωπος. Αμην μπας και γλιτωσουμε απο τα λαμογια.

  2. Πείτε τα κυρία μου και να αγιάσει το στόμα σας! Έτσι και χειρότερα το έχουν καταντήσει το νησί μας όλοι αυτοί οι ξεφτιλισμένοι κουτοπόνηροι παραδόπιστοι στηριζόμενοι στις γνωστές κομματικές τους ‘πλάτες’ !
    Σκάτα από βόθρους στα Σφακιά, σκουπιδαριό στο Σειτάν και στο Μπάλο, λύματα στη Σούγια και σε όλα σχεδόν τα νότια παράλια από κάτι Παλαιόχωρες και ….δεν έχει τέλος!
    Αν βάλεις στην εξίσωση και τα νταηλίκια από κάτι Γαλλίδες -ονόματα δε λέμε- και την αισχροκέρδεια στην οποία η στάνταρ απάντηση είναι»αμα δε γουστάρεις τη Κρήτη να σηκωθείς να φύγεις» τότε καταλαβαίνει κανείς οτι δεν υπάρχει σωτηρία!
    Διότι ΑΥΤΗΝ την Κρήτη ΔΕΝ τη γουστάρει κανείς, ούτε ντόπιος ούτε ξένος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook