Χανιά | ‘Εκκληση για την ενίσχυση των συσσιτίων της Σπλάντζιας

‘Εκκληση για ενίσχυση των συσσιτίων της Σπλάντζιας κάνει ο Σύλλογος Συλλόγου «Φιλόπτωχοι Αδελφοί- Φιλόπτωχο συσσίτιο Σπλάντζιας».

Μέσω σχετικής ανακοίνωσης γίνεται έκκληση «για ενίσχυση των συσσιτίων, για να μπορέσει να ανταποκριθεί και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, που όλοι βιώνουμε».

Η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί συμπολίτες.

Είναι γνωστή η δράση του Συλλόγου «Φιλόπτωχοι Αδελφοί- Φιλόπτωχο συσσίτιο Σπλάντζιας» γνωστού ως «Συσσίτια Σπλάντζιας». Το συσσίτιο δεν ανήκει στην εκκλησία, στο Δήμο, ή σε κανένα άλλο δημόσιο φορέα. Είναι σύλλογος, που ξεκίνησε τη λειτουργία του από το 1963 και στηρίζεται αποκλειστικά στις δικές του δυνάμεις και στην βοήθεια των πολιτών, που τόσα χρόνια το στηρίζουν ανελλιπώς.

Μοιράζει σε καθημερινή βάση 200 μερίδες φαγητό σε οικογένειες και σε μεμονωμένα άτομα, καθώς και κάθε Σάββατο τσάντες με τρόφιμα στις οικογένειες. Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται αύξηση των ανθρώπων που έρχονται για ένα πιάτο φαγητό.

Κάνουμε έκκληση για ενίσχυση των συσσιτίων, για να μπορέσει να ανταποκριθεί και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, που όλοι βιώνουμε.

Κανείς δεν είναι μόνος στην κρίση, ιδίως οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που δεν έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν τροφή.

             Οι τρόποι που μπορείτε να βοηθήσετε:

  • Προσφορά τροφίμων (κυρίως συσκευασμένων και νωπών κατόπιν συνεννόησης)
  • Χρηματική ενίσχυση στους λογαριασμούς:

-Τράπεζας Χανίων: 116191005

-Τράπεζας Πειραιώς: 5758/049929-275

-Εθνικής Τράπεζας: 489/296030-32.

  • Χρηματική ενίσχυση στα γραφεία του Συλλόγου πλατεία 1821 Σπλάντζια 9,00-14,00.
  • Εθελοντική συμμετοχή στην προετοιμασία και διανομή φαγητού (απαιτείται πριν να δηλωθεί στο τηλ. 2821040963 9,00-14,00).

Συσσίτια Σπλάντζιας

Zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ