Χανιά | Εκείνη τη διαγράμμιση θα τη φτιάξουμε ποτέ; – Δείτε τι θα γίνει με την παλιά εθνική στον Πλατανιά | Photos

Παραπάνω από δύο μήνες έχουν περάσει από τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στην παλιά εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου και ένας μήνας από την ανακοίνωση ότι θα πραγματοποιηθούν διαγραμμίσεις στον δρόμο (δείτε ΕΔΩ).

Παραμένουν όμως… άφαντες!

Επιχειρηματίες και κάτοικοι της περιοχής του Πλατανιά, αναρωτιούνται τι θα γίνει τελικά με τις διαγραμμίσεις; Καταστηματάρχης, δήλωσε στο zarpanews.gr πως ο δρόμος είναι επικίνδυνος και ειδικότερα τα βράδια. Έχει κοντέψει μάλιστα να γίνει και ατύχημα, όπως είπε ο ίδιος.

“Δεν υπάρχει ορατότητα. Τα αυτοκίνητα πάνε να πέσουν το ένα πάνω στο άλλο. Όχι μόνο ντόπιοι, αλλά και τουρίστες που δεν ξέρουν τον δρόμο κινδυνεύουν. Τι περιμένουν; Να γίνει το μοιραίο για να ολοκληρωθεί το έργο;” δήλωσε.

Διαγραμμίσεις από… Οκτώβριο

Ωστόσο, πηγές από την Αντιπεριφέρεια Χανίων, αναφέρουν ότι, ενώ τα συνεργεία και οι εργολάβοι πήγαν το βράδυ της 21ης Ιουλίου να κάνουν εργασίες, η διέλευση των οχημάτων, δεν επέτρεψε να γίνουν οι εργασίες.

Έτσι, αναμένεται να προγραμματιστούν για τον Οκτώβριο οι εργασίες διαγράμμισης, όταν η κίνηση θα είναι πολύ λιγότερη.

Παρ’ όλα αυτά, τα συνεργεία έβαλαν διαβάσεις για τους πεζούς ενώ έβαψαν πρόχειρα με “κουκκίδες” τον δρόμο.

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ντροπή για αυτές τις άθλιες και τριτοκοσμικές συνθήκες. Ο εργολάβος περίμενε να κάνει αυτές τις τόσο σημαντικές εργασίες μέσα στον Αύγουστο; Δεν υπάρχει καμία απολύτως εποπτεία από την αναθέτουσα αρχή;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ