Χανιά | Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για την ανέγερση της Νέας Ψυχιατρικής Κλινικής δωρεά του Κληροδότηματος Μαλινάκη

χανιά-εκδόθηκε-η-οικοδομική-άδεια-για-1094563

Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για την ανέγερση της Νέας Ψυχιατρικής Κλινικής δωρεά του Κληροδότηματος Μαλινάκη, σύμφωνα με τα όσα κάνει γνωστά με ανάρτηση του στα social media ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων κ. Γιώργος Μπέας:

«Μια Υπέροχη μέρα η σημερινή! 10 Φεβρουαρίου 2021 εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για την ανέγερση της Νέας Ψυχιατρικής Κλινικής δωρεά του Κληροδότηματος Μαλινακη.! Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στα στελέχη της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Χανίων για την εξαιρετική συνεργασία και ταχεία διεκπεραίωση, στα μέλη του Δ. Σ του κληροδότηματος και κυρίως στον Πρόεδρο Σεβασμιωτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κκ Δαμάσκηνο , στους μελετητές και στον επικεφαλής κο Πιστοπουλο Ζ, στο Τεχνικό Συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας, την 7η ΥΠΕ, στον Δντη ΤΥ ΓΝ Χανιων κο Πολυζωιδη και στον κο Πατρελακη Μ. από τον ΟΑΚ.!!!»

Zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για την ανέγερση της Νέας Ψυχιατρικής Κλινικής δωρεά του Κληροδότηματος Μαλινάκη

  1. Ποσο σάπια μπορεί να είναι μια κοινωνία οταν θεωρεί ότι η μέρα που δίνεται η άδεια για ανέργεση Ψυχιατρικής Κλινικής για κλείσει μέλη της μέσα είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑ ! Σε μια υγιή κοινωνία αυτό θα ήταν μια ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook