Χανιά | Εκδήλωση του ΣΕΚ για την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυσή του

χανιά-εκδήλωση-του-σεκ-για-την-επέτειο-1305110

Το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα γιορτάζει φέτος 50 χρόνια από την ίδρυσή του.

Για το ΣΕΚ, δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη συγκυρία για να γιορτάσει τα 50 χρόνια από το ξεκίνημά του. Η άνοδος των αγώνων συμβαδίζει με την ανάγκη για δυνατή επαναστατική αριστερά για να γίνει πράξη η αυτοπεποίθηση του κόσμου που παλεύει ότι θα νικήσουμε.

Το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα (ΣΕΚ) ξεκίνησε από μια μικρή ομάδα επαναστατών που ίδρυσαν την Οργάνωση Σοσιαλιστική Επανάσταση (ΟΣΕ) τον Οκτώβρη του 1971, μέσα στα  χρόνια της χούντας.

Συμπληρώνονται πέντε δεκαετίες αγώνα κάτω από τη σημαία της εργατικής επανάστασης και του σοσιαλισμού. «Δώσαμε πολλές και σκληρές μάχες μαζί με χιλιάδες αγωνιστές όλα αυτά τα χρόνια και επιμένουμε πάντα στο δρόμο που χάραξε ο Νοέμβρης του Πολυτεχνείου για να φτάσουμε σε μια κοινωνία χωρίς τις βαρβαρότητες του καπιταλισμού.

Πάρτε μέρος στην εκδήλωση και οργανωθείτε στο ΣΕΚ που παλεύει μαζί με την εργατική τάξη για μια συνολική νίκη, για την ανατροπή του συστήματος από την εργατική τάξη, για να ανοίξει ο δρόμος για μια κοινωνία χωρίς φτώχεια, καταπίεση και εκμετάλλευση.» αναφέρει το ΣΕΚ.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook