Χανιά | Εκδήλωση παρουσίασης προϊόντων των εταιριών CHERBROS και ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε. του ομίλου SCHER

χανιά-εκδήλωση-παρουσίασης-προϊόντω-1689084

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 ο όμιλος SCHER των εταιριών CHERBROS και ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε. σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Yδραυλικών νομού Χανίων, πραγματοποίησε παρουσίαση στην αίθουσα εκδηλώσεων SAPEL, στην Αγ. Μαρίνα Χανιών.

Η εκδήλωση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα. Πρώτα, έγινε παρουσίαση των εξαρτημάτων CHERBROS καθώς και των νέων κωδικών.

Συζητήσαμε για τις νέες τεχνολογίες των μηχανημάτων που διαθέτει η εταιρία με τα οποία μπορεί να σχεδιάζει εξαρτήματα εργονομικά και ασφαλή στην εγκατάσταση τους και να παράγει ποιοτικά εξαρτήματα, λόγω της τυποποίησης, τα οποία εναρμονίζονται πάντα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία (πρώτες ύλες) και τα παγκόσμια πρότυπα (ISO, DIN).

Στην συνέχεια η ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε. παρουσίασε προϊόντα από εταιρίες που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα όπως είναι οι αντλίες θερμότητας και τα συστήματα ενδοδαπέδιας από τις εταιρίες BAXI και KERMI.

Ακούσαμε τις απόψεις των εγκαταστατών καθώς και τα προβλήματα ή τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Συζητήσαμε για τις λύσεις που μπορούμε να δώσουμε και ακούσαμε τις ιδέες τους για να μπορέσουμε να εξελίξουμε τα προϊόντα για να είναι ακόμα πιο εύκολα στην εγκατάσταση και αξιόπιστα στην χρήση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος και μέλη του συνδέσμου υδραυλικών Ρεθύμνου.

Η βραδιά, έκλεισε με δείπνο για όλους τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης.

Η εταιρία CHEBROS είναι μια Ελληνική ορειχαλκουργία 70 και πλέον χρόνων. Σχεδιάζει και κατασκευάζει ορειχάλκινα εξαρτήματα για εγκαταστάσεις, ύδρευσης, θέρμανσης καθώς και ηλιακών συστημάτων. Με σύγχρονα μηχανήματα και υψηλή τεχνογνωσία, ακολουθώντας τους διεθνείς κανονισμούς ποιότητας, τυποποιεί την παραγωγή της για να μπορεί να διαθέτει εξαρτήματα αξιόπιστα και ασφαλή.

www.cherbros.gr , https://youtube.com/@CHERBROS , https://youtu.be/jnM4q-Q7gzI .

Η ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε. εδώ και 30 χρόνια προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και αξιόπιστα προϊόντα για συστήματα ύδρευσης, θέρμανσης, κλιματισμού. Αντιπροσωπεύει και διαθέτει, αποκλειστικά στην Ελλάδα, ευρωπαϊκές επώνυμα εργοστάσια, όπως είναι οι εταιρίες BAXI και KERMI.

www.hydromarin.gr , www.baxihellas.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook