Χανιά | Εκδήλωση για το νερό στον Αποκόρωνα το Σαββατοκύριακο – Δείτε το πρόγραμμα

χανιά-εκδήλωση-για-το-νερό-στον-αποκόρ-1282177

Η Ανοικτή Συνέλευση για το Νερό του Αποκόρωνα διοργανώνει διήμερο προφεστιβαλικών εκδηλώσεων στην πλατεία Στύλου – πηγές Καβούσι στις 18-19 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Νερού.

Οι εκδηλώσεις θα αποτελέσουν μία συνεύρεση ανθρώπων και συλλογικοτήτων που

ασχολούνται με το περιβάλλον και το νερό. Οι συζητήσεις, η πεζοπορία και τα πολιτιστικά δρώμενα είναι μία πρόγευση για το επερχόμενο φεστιβαλ νερού στον Αποκόρωνα για όλους μας, μικρούς και μεγάλους.

Το νερό είναι η πηγή της ζωής και δεν μπορεί παρά να είναι δημόσιο αγαθό, με δικαίωμα πρόσβασης για τον καθένα-μιά μας χωρίς αποκλεισμούς. Μέσα από αυτό το διήμερο εκδηλώσεων και συζητήσεων διεκδικούμε, καθαρό, δημόσιο, φθηνό και ποιοτικό νερό για όλους.

Η προετοιμασία του φεστιβάλ και των εκδηλώσεων, είναι ένα μωσαϊκό από τη συμβολή των ατόμων, ομάδων και συλλογικοτήτων, που επιθυμούν να φέρουν το κέφι τους, την δημιουργικότητά τους και την χειρωνακτική τους εργασία.

«Κάθε Κυριακή στις 7:00 μ.μ., στο χώρο του φεστιβάλ, στην ανοικτή συνέλευση μας, συναποφασίζουμε για τις δράσεις μας και προγραμματίζουμε την υλοποίησή τους.»

– Στον χώρο των εκδηλώσεων θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για τον covid-19.zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook