Χανιά | Εκδήλωση για την Κοινωνική Ασφάλιση από την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών

χανιά-εκδήλωση-για-την-κοινωνική-ασφά-987935

Κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς των Χανίων να συμμετάσχουν στην εκδήλωση – συζήτηση για τη Κοινωνική Ασφάλιση που διοργανώνει η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων (Μπονιαλή 11-18), απευθύνει με ανακοίνωσή του ο ΣΕΠΠΕ.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι η Μαρία Γαυγιωτάκη, οργανωτική Γραμματέα του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Χανίων και η Μαρία Γιαννάκη, ειδική Γραμματέα του Δ.Σ. του ΣΕΠΠΕ Χανίων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε

Σε καλούμε να πάρεις μέρος στην εκδήλωση – συζήτηση για τη Κοινωνική Ασφάλιση που διοργανώνει η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. στα γραφεία του ΣΕΠΕ, Μπονιαλή 11-18, με ομιλητές τη Μαρία Γαυγιωτάκη, οργανωτική Γραμματέα του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Χανίων και τη Μαρία Γιαννάκη, ειδική Γραμματέα του Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Χανίων.

Το ζήτημα της Κοινωνικής Ασφάλισης μας αφορά όλους, μόνιμους και συμβασιούχους. Η Κοινωνική Ασφάλιση είναι δικαίωμα των εργαζομένων, που κατακτήθηκε με πολύχρονους σκληρούς λαϊκούς αγώνες. zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook