Χανιά | Εκδήλωση για τα έξι χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου Εστίας Πολυτεχνείου Κρήτης

χανιά-εκδήλωση-για-τα-έξι-χρόνια-λειτο-837187

Το Σάββατο 23 Μάρτη ο Σύλλογος Εστίας Πολυτεχνείου Κρήτης οργάνωσε εκδήλωση με θέμα «6 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου Εστίας: Συμπεράσματα και κατακτήσεις από την οργανωμένη δράση»

Στα πλαίσια της εκδήλωσης προβλήθηκε ντοκιμαντέρ ,που δημιουργήθηκε από μέλη του συλλόγου, για το ιστορικό του συλλόγου, τις κατακτήσεις και τις σύγχρονες διεκδικήσεις του και παρέμβαση από τον πρόεδρο του συλλόγου Ηλιόπουλο Φοίβο. Το ντοκιμαντέρ περιελάμβανε συνέντευξη από την πρώτη πρόεδρο του Συλλόγου. Ακολούθησε ρεμπέτικο-λαϊκο γλέντι για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος Εστίας με ανακοίνωση του, “καλεί σε ενίσχυσή του με νέα μέλη, για να συνεχίσει και να αναβαθμίσει την δραστηριότητά του, να κατοχυρωθεί ως σύλλογος-πρότυπο στο νομό, αποκούμπι για κάθε παιδί εργατικής-λαϊκης οικογένειας που προσπαθεί να σπουδάσει. Η πολύμορφη δραστηριότητα που αναπτύσσει ο σύλλογος της Εστίας, ο πρωταγωνιστικός του ρόλος για κάθε μικρή και μεγάλη διεκδίκηση των φοιτητών του Πολυτεχνείου, να γίνουν κριτήριο για το τι συλλόγους έχουμε ανάγκη σήμερα.

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή των μελών στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στις 1 και 2 Απρίλη.”

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook