Χανιά | Εκδικάζεται η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της κατάληψης στο Λόφο Καστέλι | Photos

χανιά-εκδικάζεται-η-αίτηση-ασφαλιστι-1250228

Εκδικάζεται σήμερα από τις 9 το πρωί στο Ειρηνοδικείο Χανίων η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Πολυτεχνείου Κρήτης (ΑΕΙ-Ν.Π.Δ.Δ.), της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας και του Τεχνολογικού Πάρκου του Πολυτεχνείου Κρήτης (Ειδικό Ν.Π.Ι.Δ.) και της BELVEDERE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ για την ανακατάληψη των κτιρίων στο Λόφο Καστέλι.

Στο σημείο έχει συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός εκπροσώπων της Rosa Nera αλλά και μεγάλη αστυνομική δύναμη για αποφυγή επεισοδίων.

Στη δικογραφία γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στις προσπάθειες εκκένωσης της κατάληψης τα προηγούμενα χρόνια και στα όσα ακολούθησαν μετά την επανακατάληψη των κτιρίων

Δείτε το δικόγραφο ΕΔΩ

Φωτογραφία: ΚΡΑΧ radio

zarpanews.gr

5 thoughts on “Χανιά | Εκδικάζεται η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της κατάληψης στο Λόφο Καστέλι | Photos

    1. τις φασαρίες φίλε τις κάνουν αυτοί που στέλνουν 100 αστυνομικούς και ειδικές δυνάμεις για να συλλάβουν 10 ειρηνικούς ανθρώπους.

      1. Δεν ξέρω ποιοι είναι οι ειρηνικοί άνθρωποι που αναφέρεσαι και γιατί τους συνέλαβαν, αλλά σίγουρα θα έκαναν κάτι παράνομο.

  1. Τώρα υπάρχουν εκπρόσωποι της Ρόζα νερά; Όταν τους δώσανε τα ασφαλιστικά μέτρα λέγανε ότι δεν υπάρχουν. Αφού τους βρήκανε να τους στείλουν και το λογαριασμό, φως νερό τηλέφωνο ζημιές και διαφυγοντα κέρδη.

  2. Πάντως ήρθαν προετοιμασμένοι στο ειρηνοδικείο, αψηφώντας την κούραση και την αϋπνία μετά από ολονύκτιο πάρτι με μουσική και τραγούδια στο Λόφο Καστέλι. Απολογούμαι που δεν παραβρέθηκα στα Δικαστήρια το πρωί γιατί δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από τα συνθήματα που ακούγονταν περιστασιακά έξω από το σπίτι μου (όχι δεν είμαι δικαστής). Άλλωστε έπρεπε να προσκυνήσω τα αφεντικά
    στη δουλειά για να μεγαλώσω τα παιδιά μου ώστε να μπορούν όταν μεγαλώσουν λίγο, να βρουν μόνα τους το δρόμο, ΄΄τον εύκολο ή το δύσκολο.΄΄

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook