Χανιά | Έκαναν τεστ κορονοϊού στο Συσσιτίο Σπλάντζιας και σε κατοίκους | Photos

χανιά-έκαναν-τεστ-κορονοϊού-στο-συσσι-1157192

Προληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) για Covid-19 πραγματοποιήθηκαν από την κινητή μονάδα του Ε.Ο.Δ.Υ., την Τρίτη 29/12/2020, στους εργαζομένους του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Χανίων, σε ωφελούμενους του Φιλόπτωχου Συσσιτίου Σπλάντζιας αλλά και σε κατοίκους της περιοχής, που θέλησαν να συμμετάσχουν.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν πάνω από 50 έλεγχοι.

Τα αποτελέσματα των προληπτικών ελέγχων ήταν όλα αρνητικά, ενώ προληπτικοί διαγνωστικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε όλες τις υπηρεσίες και τις κοινωνικές δομές του Δήμου Χανίων.

“Οι ευάλωτες κοινωνικές μονάδες ήταν και θα είναι προτεραιότητα για εμάς και σε αυτό το πλαίσιο οφείλουμε να εξασφαλίσουμε την προστασία και την ασφάλειά τους”, επεσήμανε σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, η οποία ήταν παρούσα κατά τη διεξαγωγή των ελέγχων.zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Έκαναν τεστ κορονοϊού στο Συσσιτίο Σπλάντζιας και σε κατοίκους | Photos

  1. Βρε επρεπε να το ‘χατε μονιμα εκει το συνεργειο, να καναμε ενα τεστακι κι αμα ηταν αρνητικο να πηγαιναμε στου Μπουρμπου για μια τσικουδια. Αλλα εφυγε και ο Νικολης και θα χαθει η αιγλη της πλατειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook