Χανιά | Είπαν «όχι» στην αύξηση της θητείας – Ζήτησαν μέτρα προστασίας

χανιά-είπαν-όχι-στην-αύξηση-της-θητε-1207497

Κοινή παρέμβαση πραγματοποιήσαν εχτές το πρωί μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ έξω από την 5η Μεραρχία Πεζικού στα Χανιά διεκδικώντας άμεσα μέτρα προστασίας για όλους τους φαντάρους μέσα στα στρατόπεδα, να δοθούν όλες οι άδειες για τους φαντάρους.

Παράλληλα με τα συνθήματα και την παρέμβαση τους ανέδειξαν την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης που θέλει να προχωρήσει σε αύξηση της θητείας, κατήγγειλαν την απαράδεκτη πολιτική που εφαρμόζει και το ΝΑΤΟ που έχει μετατρέψει το νησί μας σε ορμητήριο, αφού πρόσφατα έγινε και πρόβα πολέμου με το αεροπλανοφόρο στο νησί μας.

Έκαναν αισθητό το αμέριστο ενδιαφέρον του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τα προβλήματα που βιώνουν τα στελέχη και οι στρατευμένοι που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Με σύνθημα «Μέτρα προστασίας της υγείας σε στρατόπεδα και όχι δαπάνες για ΝΑΤΟ- ΕΕ», οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ απαίτησαν εδώ και τώρα να παρθούν ουσιαστικά μέτρα προστασίας μέσα στα στρατόπεδα (εμβολιασμοί, απολύμανση χώρων, ) και να σταματήσουν οι δαπάνες του κράτους για τους πολεμικούς μηχανισμούς.

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού δίνεται έξω από το Ναύσταθμο Κρήτης στα Χανιά την Παρασκευή 16/4, στη 1.30 μ.μ.zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook