Χανιά | Εικόνες ντροπής στην οδό Μπαλαντίνου – Αυτοκίνητα παντού, πεζοδρόμιο πουθενά | Photos+Video

χανιά-εικόνες-ντροπής-στην-οδό-μπαλαν-1477221

Που θα το παρκάρω; Α! Στην Μπαλαντίνου…

Χειμώνα καλοκαίρι, πρωί βράδυ, τουρίστες και Χανιώτες παρκάρουν πάνω στο πεζοδρόμιο στην οδό Εμμανουήλ Μπαλαντίνου, απέναντι από το σχολείο της Βασίλισσας. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό παραβλέπουν τόσο την ταμπέλα της κατολίσθησης όσο και εκείνη που υποδεικνύει μονόδρομο και απαγορεύει την διέλευση.

Αυτό όμως είναι το λιγότερο, σε σχέση με το χάλι που δημιουργούν σε εκείνο το σημείο.

Ντροπή…

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Εικόνες ντροπής στην οδό Μπαλαντίνου – Αυτοκίνητα παντού, πεζοδρόμιο πουθενά | Photos+Video

  1. Τραγελαφικές καταστάσεις, οι οποίες μόνο δυσφημίζουν την παλαιά πόλη. Τόσο δύσκολο είναι να επέμβει ο Δήμος και να βάλει κολωνάκια να μην μπορούν να ανέβαίνουν τα γαϊδούρια στα πεζοδρόμια?
    Και όσοι παραπονιούνται για τα αντιαισθητικά κολωνάκια της Σήφακα νομίζω ότι θυμόσαστε πολύ καλά τι παρτυ καβαλήματος γινόταν στα μαχαιράδικα πριν την ανάπλαση της οδού.
    Εφόσον η Τροχαία αδυνατεί να βάλει τέλος σε αυτό το χάλι, δυστυχώς μόνο με κολωνάκια γίνεται δουλειά μέχρι να γίνουμε άνθρωποι…..

  2. Ντροπή είναι να το παίζεις έξυπνη πόλη, να κάνεις ενέργειες για να προσελκύσεις τουρισμό, να έρχεται ο κόσμος και να τον βασανίζεις μεσα σε μια πόλη χωρίς οδηγική παιδεία, σε ενα χαοτικό κυκλοφοριακά κέντρο, χωρίς υποδομές, χωρίς πάρκινγκ, χωρίς έλεγχο από τις αρχές. Τι περιμένετε δηλαδή να γίνει; Εδώ η καθε μανδαμ σταματα μπροστα στα καλλυντικάδικα για να μην περπατήσει 10 μέτρα και περιμένετε οι τουρίστες να σεβαστούν τα πεζοδρόμια;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook