Χανιά | Εικόνες ντροπής με μίνι «χωματερές» – Φωτογραφίζουν το… σκουπιδομάνι οι τουρίστες στην Γεωργιούπολη | Photos

χανιά-εικόνες-ντροπής-με-μίνι-χωματε-921566

«Βουνά» σχηματίζουν πλέον στην Γεωργιούπολη τα σκουπίδια, με τους κάδους να έχουν «πνιγγεί» από τον όγκο απορριμμάτων στην τουριστική περιοχή των Χανίων, με τις εικόνες-ντροπής να αποτελούν σήμερα την καλύτερή της… δυσφήμιση.

Όπως κατήγγειλε στο zarpanews κάτοικος της Γεωργιούπολης, δεν έχει γίνει αποκομιδή εδώ και περίπου μια εβδομάδα, με αποτέλεσμα σε πολλά σημεία να έχουν δημιουργηθεί μικρές… χωματερές.

Kάτι που φαίνεται εξάλλου και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, σε αντίθεση με την μπόχα, τη δυσοσμία και τα μικρόβια που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα, δημιουργώντας συνθήκες ακατάλληλες για τη δημόσια υγεία.Παρά την επικοινωνία που έχει γίνει με το Δήμο, λίγο τα οχήματα που δεν δουλεύουν, λίγο η έλλειψη χρημάτων, ουδείς αρμόδιος φαίνεται ότι είναι σε θέση να δώσει κάποια αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα.

Μέχρι τότε πάντως οι τουρίστες θα συνεχίσουν να απαθανατίζουν με τις φωτογραφικές τους μηχανή και τα κινητά τους, μαζί με τις όμορφες παραλίες, το… σκουπιδομάνι της Γεωργιούπολης, ρίχνοντας στα… Τάρταρα με αναρτήσεις στα social media, την αξία του τουριστικού προϊόντος των Χανίων.  zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Εικόνες ντροπής με μίνι «χωματερές» – Φωτογραφίζουν το… σκουπιδομάνι οι τουρίστες στην Γεωργιούπολη | Photos

  1. Ας το δει σοβαρα η Δημοτικη Αρχη του Αποκορωνα καθως η περιοχη της Γεωργιουπολης αποτελει μαζι με τις περιοχες του Καβρου της Αλμυριδας των Καλυβων το κατεξοχην τουριστικο μετωπο του Δημου κ προσελκυει πολλους τουριστες κάθε ετος αλλά κ υπάρχει κ μονιμος πληθυσμος που απαιτει λυσεις κ όχι ευχολογια……ας το συνειδητοποιησουν ότι η οικονομια του Αποκορωνα στηριζεται στον αγροτοκτηνοτροφικο αλλά κ στο τουριστικο τομεα!!!!!!!!

  2. Ας αξιοποιηθουν όλα τα συγκριτικα πλεονέκτηματα του Δημου του Αποκορωνα…..ωστε να αποτελει προτυπο Δημου κ στη Κρήτη αλλά κ σε όλη την Ελλάδα…..προωθηση του τοπου με προβολη του φυσικου του πολιτισμικου-ιστορικου-αρχαιολογικου σε συνδυασμο με τα ποιοτικα τοπικα προιοντα του…..δεν αρκεί μόνο να περιμενουμε καθε χρόνο ποιοι θα έρθουν από μονοι τους στον Αποκορωνα τα καλοκαιρια πρέπει πρωτιστα εμεις να ενδιαφερθουμε για την προβολη και την προστασια του ωστε να υπάρξει προσελκυση των….με ωχαδελφισμο δεν γίνεται δουλειά…ας γίνει κατανοητο στο Δημοτικο Συμβουλιου!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook