Χανιά | Εικόνες ντροπής από σκουπίδια κοντά σε σχολείο | Photos

χανιά-εικόνες-ντροπής-από-σκουπίδια-κ-860827

Σε… χωματερή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για την δημόσια υγεία, έχει μετατραπεί το τελευταίο διάστημα ο χώρος κοντά στο Λύκειο Ελευθερίου Βενιζέλου, στα Νεροκούρου.

Σύμφωνα με την καταγγελία αναγνώστη, όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες του zarpanews.gr σκουπίδια, μπάζα, ρούχα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βάλει ο νους,  ξεφορτώνονται καθημερινά σε κατοικημένη περιοχή, που έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο.

Γεγονός πέρα από την αλγεινή εικόνα και την υποβάθμιση της περιοχής, αρχές τουριστικής περιόδου, αποτελεί αναμφίβολα κίνδυνο για τη δημοσία υγεία.

H κατάσταση δυστυχώς έχει φτάσει σε αδιέξοδο, καθώς κάθε τόσο συνεργεία του Δήμου, καθαρίζουν και μετά από λίγες ώρες, επικρατεί πάλι στην περιοχή το ίδιο χάλι.

Καλό είναι επιτέλους οι Χανιώτες να καταλάβουν ότι δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα  από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου ή να υπάρχει κάποιος αστυφύλακας «μπαμπούλας» για να επιβλέπει και να τιμωρεί όσους καταντούν το χώρο σε… χωματερή!

Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης το έχουν οι πολίτες! Εμείς οι ίδιοι… Που ελλείψει παιδείας, αγωγής και κυρίως συνείδησης, όχι μόνο αδιαφορούμε, αλλά δεν δείχνουμε τον παραμικρό σεβόμαστε στο περιβάλλον.  Όπως ακριβώς δηλαδή λειτουργούμε και σε τόσες άλλες άλλες πτυχές της καθημερινής ζωής, απέναντι στο συνάνθρωπό μας.

zarpanews.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook