Χανιά | Είδαν το Χάρο με τα μάτια τους! Δείτε βίντεο από την… αντίθετη πορεία του ηλικιωμένου στην εθνική

χανιά-είδαν-το-χάρο-με-τα-μάτια-τους-δε-1199315

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι οδηγοί που κινούνταν το πρωί της Δευτέρας στο ΒΟΑΚ, οταν είδαν ξαφνικά μπροστά τους τον οδηγό ενός ΙΧ να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από τις Μουρνιές προς τη Σούδα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του zarpanews.gr.

Ο Μιχάλης Λυτινάκης, επαγγελματίας οδηγός ο ίδιος, είναι εκείνος που οδηγούσε σχεδόν παράλληλα με τον επικίνδυνο οδηγό και ειδοποίησε την αστυνομία.

«Οι οδηγοί που κινούνταν στο ρεύμα από Σούδα προς Μουρνιές και έβλεπαν ξαφνικά μπροστά τους ένα αυτοκίνητο να κατευθύνεται κατά πάνω τους, πάθαιναν σοκ. Πατούσαν κόρνες, άναβαν τα φώτα, έκαναν νοήματα στον ηλικιωμένο οδηγό αλλά δυστυχώς εκείνος συνέχιζε την ανάποδη πορεία του.

Ευτυχώς που δεν πέρασε την ώρα εκείνη κάποια μηχανή. Άγιο είχαν και ο ηλικιωμένος και οι υπόλοιποι οδηγοί» είπε ο Μιχάλης Λυτινάκης στο zarpanews.gr.

Μάλιστα ο παραβάτης οδηγός μπήκε αντίθετα και στον κόμβο της Σούδας και εκεί σταμάτησε η τρελή πορεία του, καθώς βρέθηκε «μούρη με μούρη» με τον οδηγό ενός φορτηγού. Σε εκείνο το σημείο τον εντόπισε και το πλήρωμα του περιπολικό της τροχαίας του ΒΟΑΚ και του βεβαίωσε παράβαση για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν Χανιώτη ηλικίας 71 ετών ο οποίος ευχόμαστε να είναι πολύ πιο προσεκτικός αν ξαναπιάσει τιμόνι.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Είδαν το Χάρο με τα μάτια τους! Δείτε βίντεο από την… αντίθετη πορεία του ηλικιωμένου στην εθνική

  1. στα 65 ολα αυτα τα ραμολι θα πρεπει να ξαναπερνανε εξετασεις, πολυ πιο αυστηρες απο οτι για τους νεους -νεους- οδηγους:
    γιατι εχουν παρωχημενες αντιληψεις οδικης ασφαλειας,
    γιατι τα αντανακλαστικα τους ειναι για κλαματα,
    γιατι ειναι θεοκουφοι και θεογκαβοι και -το χειροτερο απ ολα-,
    γιατι ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ξερουν να οδηγουν.

    η αχρηστη μπατσαρια που κοβει προστιμα μονο εκει που θελει αυτη, θα επρεπε να του παρει το διπλωμα και να μην ξαναπιασει τιμονι στο υπολοιπο της ζωης του. αει σιχτιρια πια βγαινει ο καθε χαρος παγανια.
    φανταστειτε οτι δεν ακουγε-καταλαβαινε ουτε τις κορνες τα φωτα το οτι τα αλλα αυτοκινητα πηγαιναν αντιθετα!!! πηγε να βγει κυριος απο την ΕΙΣΟΔΟ!!! το οτι ειχε στα δεξια του το διαζωμα, δεν τον εκανε να αναρωτηθει ουτε στιγμη!!! ή τυφλα τση μεθιας ητανε ή τρομαχτικα επικινδυνος!!! αν ηταν ικανος για οδηγηση, θα μπορουσε ανετα να αντιληφθει αμεσως το λαθος του -οκ ανθρωποι ειμαστε και οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ που σχεδιασανε τις μπασιες για τον βοακ τις φτιαξανε εξοργιστικα αναποδα και μπερδεμενες σε καθε κομβο- και να κανει επιτοπου αναστροφη ή να το αδησει τουλαχιστον στην ΛΕΑ με φωτα μεγαλη σκαλα, αλαρμ, τριγωνο κτλ κτλ κτλ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook