Χανιά | Εγκαινιάστηκαν οι νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της KMF στην Αγιά | Photos

χανιά-εγκαινιάστηκαν-οι-νέες-υπερσύγ-777688

Σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μεταφέρθηκε η KMF, η επιτυχημένη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην κατασκευή και πώληση προκατασκευασμένων μεταλλικών οικίσκων και κτηρίων καθώς και σε διεθνείς μεταφορές.

Πλέον, τα γραφεία και το εργοστάσιο της εταιρίας, βρίσκονται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο στην Αγιά δίπλα στο πρατήριο Ελίν. Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια, παρουσία πλήθους κόσμου που θέλησε να δει από κοντά τα υπερσύγχρονα μηχανήματα κατασκευής των προκατασκευασμένων κτηρίων στα οποία εξειδικεύεται η KMF

H KMF εξειδικεύεται στην κατασκευή:

Προκατασκευασμένων κτηρίων 

Φορητοί οικίσκοι σε διάφορες διαστάσεις και διαμορφώσεις έτοιμοι προς χρήση, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες προσωρινές ή μόνιμες για επαγγελματικό χώρο. Κατάλληλοι για εκθέσεις αυτοκινήτων, μάντρες υλικών, εργοτάξια. Διατίθενται με εξοπλισμό της επιλογής του πελάτη που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες στέγασης, σε ειδικές κατασκευές και εξοπλισμούς πόλης, σε εμπορία επίπλων γραφείου

Μπορούν να είναι εξοπλισμένοι με WC, κουζινάκια, πολυκουζινάκια, κλιματιστικά μηχανήματα, διαχωριστικά για την δημιουργία επιπλέον χώρων γραφείων κλπ.

Κοντέινερ, Ψυκτικοί θάλαμοι

Φορητά, μεταλλικά εμπορευματοκιβώτια, μεταχειρισμένα ή καινούργια για χρήση ως αποθηκευτικών χώρων. Άμεση, ασφαλής και οικονομική λύση. Σε άριστη κατάσταση και με δυνατότητες επιλογής μεγέθους 6 ή 12 μέτρων μήκους και ύψους 2,40 ή 2,80 (HQ).

Χημικές τουαλέτες

Η άμεση λύση για προσωρινούς χώρους υγιεινής, όπου δεν υπάρχει σύστημα αποχέτευσης.

Για χρήση σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους όπως στρατόπεδα, λαϊκές αγορές, παραλίες, εργοτάξια και όπου υπάρχει ανάγκη χώρου υγιεινής χωρίς σύνδεση με αποχέτευση.

Γεννήτριες

Ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη για αδιάλειπτη παροχή ενέργειας όπου δεν φτάνει το δημόσιο δίκτυο.

Διαθέτουμε γεννήτριες στατικές, αυτοκινούμενες, αθόρυβες, για όποια απαιτούμενη ισχύ, ικανές να καλύψουν κάθε ανάγκη σε εργοτάξια, εργοστάσια, πλοία, κατοικίες, χώρους συναυλιών κλπ.

Εξοπλισμός πόλεων

  • Παγκάκι (Επίπεδο ή κεκλιμένο, κατάλληλο για δημόσιους χώρους και στάσεις λεωφορείων)
  • Τραπεζάκι Υπαίθρου (Συνδυασμός ξύλου και μετάλλου, για δημόσιους χώρους, πάρκα)
  • Στάση Λεωφορείου (Μεταλλική κατασκευή με αμέτρητες δυνατότητες χρωματικών συνδυασμών. Προστασία από τις καιρικές συνθήκες, με ασφαλή υλικά.)

Ειδικές Κατασκευές

Αλεξίσφαιρη σκοπιά – Κατασκευασμένη σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές που θέλει να καλύψει ο πελάτης. Κατασκευάζεται με πιστοποιημένα υλικά, και μπορεί να παρέχει προστασία έως και από AK-47 (Kalashnikov). Εξοπλίζεται με βάση τις ανάγκες (κλειστό κύκλωμα TV, απομακρυσμένη διαχείριση, προβολείς οροφής, αυτόνομη λειτουργία) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Στρατιωτικές εγκαταστάσεις, βιομηχανικούς χώρους και όπου αλλού απαιτείται έλεγχος πρόσβασης και προστασία προσωπικού.

Πύλη ελέγχου πρόσβασης οχημάτων και πεζών (Καταπέλτης) – Πύλη ελέγχου πρόσβασης οχημάτων και πεζών, σε χώρους ελεγχόμενης πρόσβασης. Με δυνατότητα γρήγορης ανύψωσης, για την προστασία από τυχόν κακόβουλη επίθεση.

Λειτουργεί με παροχή ρεύματος ή μπαταρίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Στρατιωτικές εγκαταστάσεις, βιομηχανικούς χώρους και όπου αλλού απαιτείται έλεγχος πρόσβασης και προστασία εγκαταστάσεων.

Ράμπα απαγόρευσης διέλευσης οχημάτων – Ράμπα απαγόρευσης διέλευσης οχημάτων παντός τύπου, με καταστροφικές συνέπειες για τους παραβάτες.

Διεθνείς Μεταφορές

Δυνατότητα μεταφοράς παντός είδους φορτίου, με όλους τους τρόπους μεταφοράς. Οδικές μεταφορές από και προς όλη την Ευρώπη. Ναυτιλιακές μεταφορές από και προς όλο τον κόσμο. conteiner

Αεροπορικές μεταφορές, και courier από και προς όλο τον κόσμο. Υπηρεσίες εκτελωνισμού, πρακτόρευσης, και αποθήκευσης, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου. Διαχείριση και αποστολή ειδικών φορτίων, έργων τέχνης και ευαίσθητων χρονικά αποστολών.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook