Χανιά | Εγκαίνια στις νέες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

χανιά-εγκαίνια-στις-νέες-εγκαταστάσε-924012

Ένας από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς ομίλους στην Ελλάδα ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ εγκαινιάζει τις νέες του εγκαταστάσεις στην πόλη των Χανίων, διευρύνοντας τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς ορίζοντες των νέων στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης.

Η τελετή των εγκαινίων θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 18.30 το απόγευμα, στις νέες εγκαταστάσεις επί της οδού Κων/νου Καραμανλή 404 (δίπλα στο ΙΚΕΑ)

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Θέμης Γεωργαντάς.

Μετά την κοπή της κορδέλας θα ακολουθήσουν οι ομιλίες καλεσμένων προσωπικοτήτων των Χανίων με πανελλαδική αναγνώριση στον τομέα τους, όπως ο Χανιώτης σεφ και καθηγητής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Μανώλης Παπουτσάκης, η fitness expert Ελένη Πετρουλάκη και ο Διευθυντής Σπουδών της Σχολής Χρήστος Κιούσης.

Θα ακολουθήσει party με cocktail bar – open buffet και DJ set.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ, με εμπειρία από το 1971, προσφέρει προγράμματα σπουδών που οδηγούν σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας, ενώ δίνεται δυνατότητα απόκτησης του Διεθνούς Τίτλου Πιστοποίησης LRN, που μεγιστοποιεί την αξία των σπουδών και τις επαγγελματικές τους προοπτικές.

Από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° ΧΑΝΙΩΝ θα λειτουργήσουν 12 τομείς σπουδών που περιλαμβάνουν: Γαστρονομία, Τουρισμό, Τεχνικά Επαγγέλματα, Μόδα & Ομορφιά, Υγεία & Αθλητισμό, Πληροφορική / Ηλεκτρονικά, Οικονομία & Διοίκηση, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Παιδαγωγικά, ΜΜΕ & Ήχο, Performing Arts, Αγροτική Κατάρτιση. Δείτε περισσότερα εδώ: http://www.delta360.gr

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° αποτελεί κορυφαίο οργανισμό επαγγελματικής κατάρτισης που δίνει χώρο στην οπτική και νόημα στην προοπτική, χτίζοντας γέφυρες με την αγορά εργασίας. Πρόκειται για ένα καταφύγιο ολοκληρωμένης και συνεχούς εξέλιξης που δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες επιτυχίας για όσους θέλουν να κάνουν αυτό που αγαπούν. Είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα στον κόσμο που ζεις και σε αυτόν που θέλεις να ανοιχτείς!

Την υπεροχή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° αποδεικνύουν ποιοτικές έρευνες της MRB Hellas και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, σύμφωνα με την οποία το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει καταξιωθεί στις συνειδήσεις γονιών και παιδιών ως «το ΙΕΚ που κερδίζει την εμπιστοσύνη γονιών και παιδιών και πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του» ενώ βαθμολογήθηκε με απόλυτο ποσοστό ικανοποίησης από τους ίδιους τους σπουδαστές του.*

Πληροφορίες: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° Χανίων, Κων/νου Καραμανλή 404 Χανιά τηλ. επικοινωνίας: 28210 79333, [email protected]

*Σύμφωνα με ποιοτική έρευνα της MRB Hellas και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που διενεργήθηκε την άνοιξη του 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook